Monday, February 2, 2015

Halal Paraben Free: Hanna & Kent Fun Fresh Trendy








Askm Happy new year hoho..
dah masuk bulan 2 baru berHappy new Year

Just nak quick share dekat sini..   dah terpaut mata jatuh kehati dengan si Hanna & Kent product.

Asal : Jepun

Kenapa terjatuh hati?

Mula2 tu, SEBENARNYA... pergi  ke Bazaar Chinese New Year dekat Sekolah Menengah Yu Yuen Sandakan.. tu utk support NK buah utk ke pertandingan mewarna.. memang mostly Chinese kan yg bukak booth.., xda niatnak  beli2 semua ...pun

Di jadikan cerita.. booth Hanna and Kent ni... ngam2 tempat aku lalu lalang beberap kali.. utk naik pentas tempt anak buah aku mewarna tu..

Aku tengok2 ai comel lah pulak kan booth dia kosmetik skincare macam2 ada hati gatal  jugak..tengok..pastu saja2 la tanya... amoi ni.. uish.. marketing๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ semangat ko.. ngam BM comel...dia

SEBENARNYA berminat tengok  ni...mcm best Home facial spa





Pastu tengok BB CREAm... sebab memang masalah sslalu salah beli ..tone x ngam dan lain2..,,


Tup2 jatuh hati.,, SEBAB
๐Ÿ’“  PACKAGING COMEL GILOS

๐Ÿ’“ BB cream di best  1 jenis je dia automatik ikut tone kulit.,, so x perlu risau takut salah pilih tone mane,..
๐Ÿ’“pastu biji mata tebeliak sikit dengar  100% plant Origin HALAL
๐Ÿ’“Parabens free


Masalahnya.. aku x bawa cash..sebab sebab nak bajet.... Tup2 beli Zap acne..


Nanti de masa saya buat review..... BRING IT ON.. 2015 WOOHA!! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...