Sunday, December 21, 2014

Peel off nail polish Murah dan Cantik : Nude color



Hi askm...
Hari ini baru berkesempatan update blog, nak share lah bendaalah yang saya suka ni. MESTI ramai yang dah tahu pasal peel off nail polish nikan.  Boleh rujuk previous kat sini : HOT! Peel off nail polish.

Hari ni nak share color2 nude..pulak ha..mcm dlm pic ni... tapi maaflah pic kurang kurang memuaskan...tangan kita pun x berapa nak cantik haha...



Nak usya2 color lain boleh lah gi instagram atau fb page @dmataqshop 

Siapa nak borong pun boleh.... tapi color nude cam kat atas tu payah sikit nak dpt..so open for retail only.. and kita jual harga berpatutan  kat bawah antara feedback customer yang beli dengan @dmataqshop

Whatsapp terus pun boleh 0172381878 
sehingga berjumpa lagi di lain post ya.. cauzz






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...