Tuesday, November 25, 2014

CALLING!! peluang cantik putih gebuh kekal seperti mereka



Hi anda pengguna tegar PRODUCT JANNALAWWA?
Atau anda selalu terbaca..terdengar mengenai kehebatan produk ni?
Ramai dah artis (bukan duta) sprt Emma Maembong dll dan org2 biasa try produk ni ..dan puas hati ngan keberkesanannya..
Ni lah masanya anda grab and cuba produk ini.. sebab sekarang tengah sale!! Gila2



Fm75 each item
Harga biasa rm85sm/90ss
Beli 3 rm200!!
Boleh beli set basic sekali.

Saya hampir 2 tahun menggunakan produk Jannalawwa terutama pati ibu putih keluaran mereka..yang merupakan pati ibu putih pertama di Malaysia yang mendapat kelulusan KKM. Lagi Halal.

Nak tengok info2 testimoni.feedback berkenaan produk ni boleh rujuk post2 sebelum ini

http://www.deemataque.com/2014/06/new-flavour-ice-cream-soap-pati-ibu.html

http://www.deemataque.com/2014/01/baruice-cream-soap-bukan-untuk-di-makan.html

http://www.deemataque.com/2013/11/lagi-cara-tukarkan-bibir-kusamgelap-ke.html

Atau ke
Instagram /fb @dmataqshop
Whatsapp 0172381878

Beli dan dapatkan guide sapuan yang betul... x lwh tonyoh2 jw x jadik hehe ok

posted from Bloggeroid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...