Sunday, September 28, 2014

Hot!! peel off nail polish



Askm....
Ha tu dia hot item...memang tengah hot2... thanks to science!! Swkarang dah mudah nak melawa2 ku..boleh peel of je cam tu..muslimah pun mudah nak sembayang.. sebenarya bnyk jenis peel off nail polish yang keluar di pasaran. ANTARANYA:


  • JAWHIR
  • Top shop
  • MISS ROSS
  • LILY ANGEL
  • BK
  • MALAEKA

antara semua ni..setahu saya lily angel sahaja yang tidak water proof , means air boleh tembusi dekat kuku,..yang lain kena kopek dulu.

Ni antara color2 yang menarik yang boleh anda gayakan






yang saye dah mix2kan ngan dust2...konon2 mcm art gitew... memang suka color nude.. best!!!!


Info:

[  PEEL OFF NAIL POLISH
===============================================
- Nail polish peel off yang sesuai untuk muslimah
- Boleh tanggal bila hendak ambil air wuduk
- Tidak perlu nail polish remover
- Cepat kering
- Warna menarik
- Selamat digunakan
- Water Based

Nak dapat kat mane?
Boleh rujuk fb atau instagram @dmataqshop
Whatsapp 0172381878

Sekarang ni tengah promo

Ok cau have fun!!!






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...