Monday, May 12, 2014

Overdose*Addicted to Chanyeol


A'a yup kpop lagi. NEXT postlah kita cerita pasal wangi2 dan beauty product ya.CURRENTLY addicted to Chanyeol sebab mostly variety show dia yang appear kan.

LATEST VARIETY SHOW :

Rommate

http://m.youtube.com/watch?v=liErSwDtfBQ

XOXO EXO SHOW

http://m.youtube.com/watch?v=Xrnip-4H1MU

*editor blogger buat hal xdpt embeded video pulak.,,


SEKARANG NI Satu2 member dah buat ac Instagram, I think its part of their marketing strategy untuk comback hari ni. Belom upload pic lagi sudah ratus ibu follower.. yang latest join instgram

CHANYEOL @real_pcy
KRIS
Lay
SEHUN
TAO

YANG lain google sendiri la user id dorang ye..hehe.,


Ok
Xoxo :)






Friday, May 2, 2014

Excited For upcoming E.X.O reality show!!!


Askm..hai lama x update ni kan hari ni lari jap dari rutin. SEBOK memanjang layan whatsapp/sms customer. ANYwhere welcome May!!!. Ok nak nak citer sikit pasal budak E.X.O. Kalau tak kenal google jelah. KALAU BUDAK2 sampai remaja memang confirm kenal ni. KALAU YANG UMUR2 DAH MAKCIK2 MCM AKU aku recomend tengok  E.X.O vocal line. Nyanyi open arms confirm cair. CONFIRM hilang steareotype..yang group2 Kpop ni hanya sekadar muka2 jambu.. .

Baru2 ni dorang buat comback 2nd mini album..lagu overdose.. seperti biasa choreography mantap kalau tengok perfomance dorang confirm nak joget sama,bahu pun tanpa disedari terhinjut2 gak.

YANG EXCITED Sekarang ni..nanti ad lagi reality show pasal budak2 ni. XOXO E.X.O SHOW.. sepatutnya semalam 1 May di siarankan dekat Mnet. Tapi ditunda bagi menghormati kejadian kapal karam..

Dah jadi peminat tegar kalau dulu E.X.O showtime jangan cerita habis semua ep tengok hehe..siap tengok lagi semua interview dekat radio station and vrty y  show dekat youtube. Haha oklah cau cincau..jangan lupa visit my instashop @DMataqshop dah update bnyk jam inspired baru masok..

Bye xoxo...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...