Sunday, November 24, 2013

SERVICE

♡Tukar domain ke .com/.biz. dll (serendah RM 10)
♡Set up blog (blogspot)
♡ BLog make over (design sidebar/header etc)

Lain-lain serice dan T&C email ke zyanaalpah@gmail.com

Past Project:










posted from Bloggeroid

Friday, November 22, 2013

Lagi Cara Tukarkan Bibir kusam/gelap ke Pink Semulajadi (Pati ibu putih Jannalawwa)

IBU PUTIH 4

 

Hi there!Sorry lah lama menghilangkan diri (ada ka org cari aku? Eye rolling smile) . Bukan apa buzy oi maklumlah bekerja sendiri. Ni dipendekkan cerita aku dah jumpa produk baik untuk bibir. Sejak dua menjak ni obses dengan bibir. Habis Babylips lipbalm Maybelline tu aku borong.

Tapi aku jumpa lagi best dari babbylips ni. Ni dia PRODUK JANNALAWWA Pati ibu putih. Ha sekarang ni musim sana sini heboh ibu putih.. ibu putih… Setakat ni Jenama Jannalawwa ini yang sangat menyakinkan aku. SEBAB:

* Satu2nya ibuputih yangdiluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA setakat ini

*di buat dikilang bertaraf GMP

*HALAL

*10x kuasa pencerahan dari pati ibu putih yang ada

*BOLEH DIGUNAKAN SELURUH BADAN TERMASUK YOUR LIPS!!

Aku dah guna pati ni dekat 2 minggu..  paling obvious dekat bibir 3 hari dah nampak. Sekarang muka macam lambat sikit.. tangan ngan kaki dah cerah. MUNGKIN MEMANG DEGIL KOT LULIT MUKA NI DAH LA BURN PERGI PULAU HARI TU..

Cuba tengok dekat bawah ni. Dah pinky2 kan.. KALO TIDAK HITAM KUSAM sj walaupun scrub selalu. wieyyyyy….

 

IBUPUTIH90

Oklah aku mau berusaha dulu untuk jadikan bibir merah merah delima…

AMARAN dapatkan dari AGEN/STOKIS YANG SAH SAHAJA beware of fake!!

Ni boleh ctc terus 0172381878 (whatsapp/line/wechat)

atau ke dmataqshop.blogspot.com

boleh baca dan tengok sendiri artis/dan pengguna lain yang sudah guna pati ini.

Wednesday, November 6, 2013

Goodbye my #Bonjeng…… :(

 

zyanapertalpah deluan sudah si #bonjeng berhijrah. Patutlah 2-3 hari ni dia manja mengiau2,mengulit2,bapa mama pun dia follow.. selalu dia garang usap pun x suka. Anak2nya pun selalu dia marah. tp 2 hari ni dia pi jilat2 sayang pulak semua anaknya... rupanya kucing pun ada peninggalan ya.. huh salam hijrah semua... #kitten #cats #r.i.p #pets #seeyousoon #missu~ instagram

Pada 5 Nov 2013 awal pagi -Bonjeng di jumpai di belakang rumah jiran terbaring dengan mulut berbuih Crying face.

Jalan-Jalan Pulau Manukan,Pulau Mamutik,Pulau Sapi part 1



edit zu
edit3
DSC_1687
Tiga pulau  iaitu Manukan, Gaya dan Sapi adalah antara 5 Pulau yang terletak di Taman Laut Tunku Abdul Rahman,Sabah.Best Cantik cantik hari tu short trip ja. Ambik flight dari Sandakan-KK pada hari Jumaat then ahad fly balik huhu macamla kaya betulkan.Berpeluh mau bayar.
Walaupun aku ni orang Sabah banyak tempat lagi aku belum round. Kawan kawan dari Semenanjung banyak yang sudah sampai tempat pelancongan di Sabah. So mission untuk round Pulau di Sabah akan di teruskun untuk bulan depan huhu!!
Apa aktiviti yang boleh di lakukan dekat 3 pulau ni?
Aktiviti
Terdapat banyak aktiviti yang boleh dilakukan di pulau ini, antaranya:
  • Kayak, 
  • Snorkeling, 
  • Banana boat,
  • Bird watching, 
  • Natural trail
  • Snorkeling
  • Snorkeling
  • Selam-scuba
  • Island hopping
  • Memancing
  • Menangkap ketam
  • Jungle trekking
Best dekat tiga pulau ni pasir dia putih sebenarnya aku mau try Scuba-Doo ni macam bawah ni:

LiveJournal Tags: ,,

Namun tak jumpa hehe. Hari tu ramai orang Korea plak datang sebab macam ada event banyak kanopi siap makan-makan lagi… aku dok mencari mana tau ada muka ala2 Minho ka Yunho ka,.. Kai EXO ka Flirt maleuhai…. Nanti aku update lagi dekat part 2 . Harga semua dan homestay yang kami stay. okeh?Winking smile

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...