Sunday, September 22, 2013

LA Bourse Paris Hair Care Review

labourse review
Akm/hi
Untuk review kali ini aku teruskan sahaja kepada problem serius rambut aku yang telah berkurun ;
Masaalah Rambut:
  • kering
  • keras
  • gerbang
  • sukar diurus
  • lambat panjang
  • botak di tengah tepi atas kepala dan bahagian depan
Sehelai rambut aku tebal dan kasar tapi helaian yang kurang (paham tidak? boleh imagine? tidak?). Macam ini… kalau korang scan dekat kepala,satu liang rambut tu boleh tumbuh 3-4.Macam aku ni dekat atas 1 liang 1-2 helai kot so kalo gugur 1 helai ha… ko bayangkan pula kalo 20 helai. Pastu tak tumbuh2 pulak tu… he Jika gugur satu pun nampak sangatla padang luas. Boleh main bola lagi tu!.
Okeh untuk tidak membuang masa tengok lah hasil penggunaan La Bourse Hair care ni dalam masa 1 bulan :
LABOURSE REVIEW2berkilat oi kulit kepala aku huhuDisappointed smile
labourse testi
pastu paling best dia bounce bounce kalau aku bergerak pusing2  kepala Open-mouthed smileDulu  aku  lari pun tak gerak sampai macam rambut palsu sedih woi ada satu Prof dekat fakulti aku dulu boleh tanya aku ni pakai wig ka?Embarrassed smile
Bab kusut masai still lagi ada  mungkin kena tambah perapi or Repair treatment yang pakai seminggu sekali tu. sekarang  guna yang ini sahaja:
labourse review

Yang Best (shampoo+tonic+serum)
Red heartRambut cepat panjang
Red heartMenggalakkan pertumbuhan rambut baru (Anak rambut mula tumbuh)
Red heartrambut semakin lembab,berkilat dan nampak hitam (sebelum ini orang asyik tanya kalo aku dye rambut nampak perang!!!!-kering )
Red heartBau-lembut tidak terlalu kuat atau bau pelik
Red heartrasa sejuk/segar bila letak tonic –Kalo ada magrain best jugak urut dengan tonic ni Winking smile
Red heartShampoo tidak membuatkan rambut keras atau kering seperti kebanyakkan yang aku pernah cuba

Yang kurang best:

Sad smileSpray tonic tu memang masaalah. Bila berkali kali spray lama lama rosak. tonic pun tidak boleh keluar. So kena gunakan hujung salur (hos ke straw entah apa nama dia ) untuk letak tonic atas kulit kepala.
CARA :Celup2 salur/corong ke dalam tonic dan tekan spray dekat kulit kepala. Make sure hujung salur/corong menghala ke kulit kepala.

So far set ni memang merangsang pertumbuhan rambut aku, suka suka!. Cuma masih lagi mengerbang sikit kena pakai LA BOURSE HAIR REPAIR TREATMENT SEKALI seminggu.

Produk ni boleh dapatkan dekat INSTAGRAM/INSTASHOP @DmataQshop atau Facebook : https://www.facebook.com/DMataQShop boleh tengok/tanya mana set sesuai untuk anda
untuk mengetahui promo terkini pm/whataapp 0172381878 :


No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...