Thursday, September 26, 2013

Gorgeous/cute with T-Shirt & me with EXO

Get The look - Miranda Kerr


James Perse t shirt
415 MYR - stylebop.com


MICHAEL Michael Kors jeans
220 MYR - harveynichols.com


Christian Louboutin flat
2,075 MYR - barneys.com


Gorjana bracelet
130 MYR - shopbop.com


Cole Haan belt
110 MYR - colehaan.com




comel kan… simple jak tapi bapak mahal kasut tu!!
MY style..
oleh kerana aku ni terminat KPOP pastu terminat EXO ni. Terbeli plak t-shirt wolf ni kan. Aku sebenarnya tidak berapa minat group2 yang terlampau ramai ni sebab susah mau fokus.Smile with tongue out susah sangat mau tengok terlamapau ramai yang melompat2 atas pentas. Aku memang da lama aware EXO ni. Tengok macam tu macam tu jelah. Biasa biasa. Tapi bila tertengok & dengar dorang nyanyi lagu Open Arms by boyz 2 men. Mak ai cair… sedap gila suara. Cuba2 korang search..Flirt maleLantas itu aku pun terminat. Dorang ada lagu tajuknya ‘wolf’ tula beli tshirt wolf….
To get the gorgeous & fresh look ,I just put the HOT PINK LIPSTICK/TINT
To get the cute/young look just wear simple accessories spec/necklace Hot smile
IMG_20130924_202725
IMG_20130924_172016
So korang camna pulak? meh share the style..

2 comments:

  1. buat masa sekarang boleh cuci mata jer... tak boleh nak pakai...he he he.... perut tak ley sorok nanti... wakakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe xpe 2 tunggu lepas dapt baby nanti hihi

      Delete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...