Monday, August 12, 2013

Raya Memory & Style 2013


SILA abaikan background yang semak itu

Mula mula malas mau beli baju raya sebab banyak lagi kot baju dulu. Trend memang tak berapa ikut sangat . Tuptup ternampakla iklan baju raya rm70 sahaja simple & nice ngam ngam pulak rezeki tetiba naik time tu apa lagi.. Korang tau la kan aku ni tak berapa minat bunga sana sini. Yang ni kira oklah simple nampak gurly sikit la hihi Winking smile Actually color sebenar adalah peach and kain orange. Macam gambar dekat bawah ni.

Tapi tiba tiba pakai tak yakin plak color ni so aku bantai pakai kain baju kurung yang lain color pink!! haha Peach + Pink? Ko hado? Aku  yakin jak la kononnya color KPOP!  oklah cau cincau..

baju

gambar dari Instagram…



oh my Minho at the background!

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...