Wednesday, August 28, 2013

Merdeka Beauty Promo :La Bourse & Cathy Doll & my buziness

Asslamkm/Hello
How are u? Its been awhile since I updating and do review in here kan? Sebenarnya aku aktif dekat instagram hehe..  hampir setiap hari upload gambar dekat instagram personal ac @zyanapertalpah pastu baru create instashop  @cathydollcute.Macam macam ada dekat sana jom la follow. Pastu dok menyiapkan kan lagi tempahan blogshop template customer.
SEKARANG NI TENGAH ADA MERDEKA PROMO MACAM DEKAT BAWAH NI. Dua2 produk ni dah try. Memang best!! review detail tengah dlm proses.

Cathy doll l-glutathione magic cream ni paling best. Mungkin sesuai dengan kulit aku. Lagi pun Jimat 1 product boleh pakai seluruh badan. Bab bab jimat cepat ni memang favorite.Yang penting selamat okeh? anda boleh baca simple review dekat bawah ni:

Cathy doll l-glutathione magic cream
cathydollmagic
Simple Review Cathy doll l-glutathione magic cream (detail review beserta gambar akan diupdate soonFlirt male)
hasil penggunaan :
  • dia boleh guna untuk muka dan badan.
  • krim warna putih pekat.sapu rata2 x macam topeng
  • kalau di muka kulit akan jadi cerah,glowing,lembut dan LEMBAB (ni paling teruja since kulit aku ni jenis kering)
  • pori2 dan jeragat kurang kelihatan
  • tidak berminyak mudah menyerap
  • kalau di badan kulit akan jadi cerah,lembut dan lembab.
  • dekat badan dia berfungsi macam krim badan.
  • produk ni kalis air!
  • kalau kena air memang tak melekit macam lotion badan dan krim muka biasa tu.
  • hasilnya serta merta! tidak perlu tunggu2 dah.habis sapu terus nampak kesan dia.
  • produk ni dalam bekas besar JIMAT!!

  • Harga rm35 FREE POSTAGE SMJG
    ADD RM5 SBH/SWK
oleh kerana itu aku pun berani share ngan korang2 semua….nanti nak buat giveaway produk cathydoll macam2 ada yang chomel2. jangan lupa follow  instashop http://instagram.com/cathydollcute

dan


Ni pun tengah promo…
merdeka promo

okeh sehingga berjumpa lagi.
Winking smileRed heart


*sekarang ni tengah musim DURIAN MERAH x sabar mau balik rumah makan sambal tempoyak merah weeeehu..

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...