Saturday, August 31, 2013

The sign? Its up to u.. #Malaysiaindependenceday #56th

merdeka


its up to individual to interpret and accept any” sign”  IN this world….
I prefer to interpret the V sign as victory and PEACE!

Wednesday, August 28, 2013

Merdeka Beauty Promo :La Bourse & Cathy Doll & my buziness

Asslamkm/Hello
How are u? Its been awhile since I updating and do review in here kan? Sebenarnya aku aktif dekat instagram hehe..  hampir setiap hari upload gambar dekat instagram personal ac @zyanapertalpah pastu baru create instashop  @cathydollcute.Macam macam ada dekat sana jom la follow. Pastu dok menyiapkan kan lagi tempahan blogshop template customer.
SEKARANG NI TENGAH ADA MERDEKA PROMO MACAM DEKAT BAWAH NI. Dua2 produk ni dah try. Memang best!! review detail tengah dlm proses.

Cathy doll l-glutathione magic cream ni paling best. Mungkin sesuai dengan kulit aku. Lagi pun Jimat 1 product boleh pakai seluruh badan. Bab bab jimat cepat ni memang favorite.Yang penting selamat okeh? anda boleh baca simple review dekat bawah ni:

Cathy doll l-glutathione magic cream
cathydollmagic
Simple Review Cathy doll l-glutathione magic cream (detail review beserta gambar akan diupdate soonFlirt male)
hasil penggunaan :
  • dia boleh guna untuk muka dan badan.
  • krim warna putih pekat.sapu rata2 x macam topeng
  • kalau di muka kulit akan jadi cerah,glowing,lembut dan LEMBAB (ni paling teruja since kulit aku ni jenis kering)
  • pori2 dan jeragat kurang kelihatan
  • tidak berminyak mudah menyerap
  • kalau di badan kulit akan jadi cerah,lembut dan lembab.
  • dekat badan dia berfungsi macam krim badan.
  • produk ni kalis air!
  • kalau kena air memang tak melekit macam lotion badan dan krim muka biasa tu.
  • hasilnya serta merta! tidak perlu tunggu2 dah.habis sapu terus nampak kesan dia.
  • produk ni dalam bekas besar JIMAT!!

  • Harga rm35 FREE POSTAGE SMJG
    ADD RM5 SBH/SWK
oleh kerana itu aku pun berani share ngan korang2 semua….nanti nak buat giveaway produk cathydoll macam2 ada yang chomel2. jangan lupa follow  instashop http://instagram.com/cathydollcute

dan


Ni pun tengah promo…
merdeka promo

okeh sehingga berjumpa lagi.
Winking smileRed heart


*sekarang ni tengah musim DURIAN MERAH x sabar mau balik rumah makan sambal tempoyak merah weeeehu..

Wednesday, August 21, 2013

Thursday, August 15, 2013

Fatih Seferagic Married

Asslmkum/Hello

Mau jadi Gosip Girl jap.. hari ni abang eh adik Fatih Seferagic ni sudah khawin… ni capture dari instagram beliau..

 

fatih

 

yang ni pulak dari status fb dia..

 

fatih2

Congrats!!! tahniah…syukur….

 

Siapakah gadis itu?

xoxo

Zyanapert AlpahWinking smile

Monday, August 12, 2013

Raya Memory & Style 2013


SILA abaikan background yang semak itu

Mula mula malas mau beli baju raya sebab banyak lagi kot baju dulu. Trend memang tak berapa ikut sangat . Tuptup ternampakla iklan baju raya rm70 sahaja simple & nice ngam ngam pulak rezeki tetiba naik time tu apa lagi.. Korang tau la kan aku ni tak berapa minat bunga sana sini. Yang ni kira oklah simple nampak gurly sikit la hihi Winking smile Actually color sebenar adalah peach and kain orange. Macam gambar dekat bawah ni.

Tapi tiba tiba pakai tak yakin plak color ni so aku bantai pakai kain baju kurung yang lain color pink!! haha Peach + Pink? Ko hado? Aku  yakin jak la kononnya color KPOP!  oklah cau cincau..

baju

gambar dari Instagram…



oh my Minho at the background!

Wednesday, August 7, 2013

Ucapan Raya yang Pink Punya

raya2

Baru tau fungsi multiply dalam pixlr.com (editor) / Photoshop Winking smile tak berapa nak quality lg ni pelan2 lah kan .

xoxo Happy Raya  2013 yalls..!

Tuesday, August 6, 2013

Seriously I din regret to leave “that” place Selamat Hari Raya yall!

hari raya

Sila abaikan pakaian skema dan muka pucat  itu heheh.

Hari ni dapat hamper & cake sempena hari raya. Terima Kasih kepada semua cigu2 di SJK (C) SYN HUA Winking smile PANJANG UMUR  TAHUN DEPAN bagi lagi kek and hamper besar .

hamper

terima kasih kerana membaca post ini Red heartWinking smile

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...