Monday, July 8, 2013

Tidak salah mencuba yang lain kan?



"Jerawat hilang tanpa kesan...SNE Terbaik....1"~ Fairyna

Jerawat...??!!! Oh no...!! I hate... suke sangat berumah kat muka fairy.... silap pakai makeup je timbul lah dia... aiyaaa.... wachaaa.. silat karate.....tergolek golek fairy dia buat....
Macam2 fairy try... cakap je lah apa...semua dah buat.... dah parah sgt sampai dah giveup... at last.... aku diberi harapan bila SNE muncul di pasaran.... SNE memang dah lama... cume  baru tau je.... member ok cite je makan SNE best.... fairy nak beli tapi tak tau sapa jual..mana nak dpat.. nak beli kat website macam leceh.... hmmm... :( kebetulan seorang kakak ni datang salon fairy... dia nak g Dinner SNE katanye... nak cuci rambut... fairy trus teringat nama tu... SNE ni kan si pondan tu makan yang dia kata terbaik tu...
Fairy pun terus tanya dan excited nak beli... dia pun ajak g Dinner SNE sekali kat cheras..... Sampai kat HQ SNE tu dengar testimoni org2 yang makan bertambah2 yakin lagi dgn SNE... terus beli... terus join ahli.. terus jual kat salon... muehehehe...
Mahalnye.... tu mula2 fairy rasa.. sampai nak kena kuar beratus2.... hmmm... :( tapi takpe...untuk muka yang licin... fairy try gak...
seminggu makan memang muka bersih.. jerawat dah kurang... tapi lepas seminggu... byk jerawat naik... aiyaaa.... ngeri tgk... call akak yang jual tu dia suh tambah dose makan.... makan 2 biji pagi 3biji malam.... pastu sapu kat tempat yang ade jerawat tu....and now... skang.... alhamdulillah... memang dah kecut semua jerawat... alhamdulillah...
Takut dah nak pakai makeup byk2.... takut naik balik jerawat cam dulu...
ok~~~ Selamat Mencuba.... Yang penting yakin... dan jgn lupa makan dengan disiplin...
original testi from Fairyna/Rina Jika berminat boleh msg terus ke 0172381878... produk info http://dmataqshop.blogspot.com/2013/06/sne-kapsul.html




2 comments:

  1. Ramai yg kata bagus produk ni kan? tapi beratus ringgit kena keluar...mcm tak berani nak cuba. Lagipun muka kakpb jenis yg tak berjerawat..

    ReplyDelete
  2. sne ni sekali la dengan beuteskin yang duta scha,datuk muzzaffar adira mkan tu :)

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...