Monday, July 29, 2013

PROMO Raya Lagi~ The Dolly Eye Lens BUY 5 FREE 1 from RM18/pair only!

jewel cov

 

 

Asslmkum/Hello!

Tinggal beberapa hari lagi promo raya ini akan tamat! PROMOSI ALL RANGE OF THE DOLLY EYE CONTACT LENS SELL IN DMATAQ GEODOLLYLENS. Harga dari RM18/PAIR SAHAJA!!!!

beli 5 pairs percuma lagi 1 pairs

POWER FROM 0~1000 . Untuk melihat semua senarai/gambar contact lens boleh la visit :http://www.facebook.com/DMataQGeoDolly 

 

JOM PAKAT NGAN KAWAN2 BELI……

 

PAKEJB

Sunday, July 28, 2013

Bergaya dengan RayBan Avitor Di AidilFitri

61697_648717235140780_515401031_n

 

★PROMOSI AIDILFITRI, RayBan Aviator★
Grade : 5A (Original Grade)
Frame color: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens color AVAILABLE: Purple/Green/Yellow
. Saiz: 58 (Medium)
‪#‎Complete‬ Sekali dgn Ray-Ban box, hard case,
Cleaning Cloth, RayBan Paper bag & RayBan Strap !! Pm /msg/wsp now

 

*Lelaki & Perempuan pun boleh pakai Smile.

Berhijab + RayBand pun lagi meletop kau!

nak? nak?

HARGA TERMASUK POSTAGE!!!!

cepat2 pm..

FB : http://www.facebook.com/DMataQShop

SMS/WASSUP :  0172381878

Sunday, July 21, 2013

Personal Review: DIY Tomato Scrub

Asslmkm/Hello
 
Most of you  heard the benefit of tomato scrub. But did you actually try it? Last week I didn’t much do anything interesting/new and getting bored. When  the time to “berbuka puasa” I see the tomatoes in the fridge and start thinking “why not I try to make my own tomato  scrub tonight?” the thing is I really like  it because It's fast, easy but most of all - it's 100% NATURAL! So before I share my experience trying  this “DIY TOMATO SCRUB”  Lets see how to  make them 1st:

tomata
 
its super easy rite?
Most of the beauty expert recommend this as they claim their skin soft & glowing after using the scrub regularly. I even see some of them have natural fresh blush in their skin! I love to get that since I have pale face.Crying face

Benefit of tomato scrub
A tomato scrub is an ideal exfoliating cleanser. Alpha hydroxyl Acids and vitamin C in tomato will brighten and soften your face. The daily use of using a tomato facial scrub makes the top layer of dirty cells peel off to promote your youth. Lycopene which is found in tomatoes may be the best free radical scavenger among carotenes.
 
MY review
Ive try the scrub twice and I love the feel of my skin after using the scrub. My skin getting softer than before and brighter fast since I got tan after guling guling at the beaches of Langkawi. Not to forget the tomato is one of anti-cancer!
(But  I think u have not to put the tomato in fridge too long as the juice may dry and the nutrient may gone (maybe?)

Do I use it in the future?
YES! I will use it as my regular scrub its great natural scrub  It is so easy to prepare and I usually have tomatoes and sugar in my kitchen, so I never have to go out and buy anything just for my scrub. It’s also way ECONOMY than a “commercial” scrub you buy at the store, more environment-friendly. CEH!
 
If you tried this tomato & sugar scrub, leave a comment and tell me if you liked it!  Questions or suggestions? Leave them in the comments box
that’s all for now bye
Winking smileRed heart

Thursday, July 18, 2013

Fatih Seferagic ~ He love Cats too!


fatihku

Salam Ramadhan..
Apa? korang ingat aku minat kpop jak ka? hehe . Ni, mesti ramai yg kenal QarI Muda dari USA Fatih S. Beautykan dia ngaji? Tengah bongkar bongkar info pasal dia, ternampak plak pic2  dia ngan kucing dalam instagram dan fb dia. Nama kucing dia Cookie! hehe comel  macam muka tuan dia. TANPA MEMBUANG MASA AKU KLIK FOLLOW. Bilang orang Sabah “jan kasi lama follow terus!”
siap share dekat instagram tu!!


 
Sedikit info tentang FS
 (source FS FB)
About
I was born in Germany, moved to the states at the age of 4. I completed my Hifdh in Baltimore at ISB hifdh program. I currently live in Houston, TX.
Instagram: TheRealFatih
Twitter: FatihSeferagic

My nationality is Bosnian, but I was born in Germany. I moved to the USA at the age of 4. I lived in Baltimore, MD for 7 years where I completed my Hifdh at the Islamic Society of Baltimore under Shaykh Qari Zahid & Qari Abid. I moved to Dallas for 10 months to study classical Arabic at Bayyinah's Dream program. I currently live in Houston, TX as a student and a Qur'an Teacher.
Description
Quran teacher in Houston, TX
Event Bookings and Reservations: fatihseventreservations@gmail.com
Contact email: fatihseferagic@rocketmail.com

Okeh that’s all for now! Salam Ramadhan semua….

ermm erm hari ni iftar korang lauk pe?Winking smile

Sunday, July 14, 2013

Kekal Bertenaga Sepanjang Puasa dengan CCPP & CCPPFM

collagen puasa

 

Asslamulaikum/selamat sejahtera

Just to share to all my readers Smile  antara kebaikan minum ccpp ni.. mak bapa kakak kakak, ipar duai aku minum ni sila la cuba Open-mouthed smile

 

antara kebaikan ccpp:

1.Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

2.Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

3.Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.

4.Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

5.Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.

6.Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

info lanjut/kebaikan 
lain2 kebaikan cocoacollagen for men : http://adf.ly/RoiBo
for women :http://adf.ly/Roilt

Monday, July 8, 2013

Tidak salah mencuba yang lain kan?



"Jerawat hilang tanpa kesan...SNE Terbaik....1"~ Fairyna

Jerawat...??!!! Oh no...!! I hate... suke sangat berumah kat muka fairy.... silap pakai makeup je timbul lah dia... aiyaaa.... wachaaa.. silat karate.....tergolek golek fairy dia buat....
Macam2 fairy try... cakap je lah apa...semua dah buat.... dah parah sgt sampai dah giveup... at last.... aku diberi harapan bila SNE muncul di pasaran.... SNE memang dah lama... cume  baru tau je.... member ok cite je makan SNE best.... fairy nak beli tapi tak tau sapa jual..mana nak dpat.. nak beli kat website macam leceh.... hmmm... :( kebetulan seorang kakak ni datang salon fairy... dia nak g Dinner SNE katanye... nak cuci rambut... fairy trus teringat nama tu... SNE ni kan si pondan tu makan yang dia kata terbaik tu...
Fairy pun terus tanya dan excited nak beli... dia pun ajak g Dinner SNE sekali kat cheras..... Sampai kat HQ SNE tu dengar testimoni org2 yang makan bertambah2 yakin lagi dgn SNE... terus beli... terus join ahli.. terus jual kat salon... muehehehe...
Mahalnye.... tu mula2 fairy rasa.. sampai nak kena kuar beratus2.... hmmm... :( tapi takpe...untuk muka yang licin... fairy try gak...
seminggu makan memang muka bersih.. jerawat dah kurang... tapi lepas seminggu... byk jerawat naik... aiyaaa.... ngeri tgk... call akak yang jual tu dia suh tambah dose makan.... makan 2 biji pagi 3biji malam.... pastu sapu kat tempat yang ade jerawat tu....and now... skang.... alhamdulillah... memang dah kecut semua jerawat... alhamdulillah...
Takut dah nak pakai makeup byk2.... takut naik balik jerawat cam dulu...
ok~~~ Selamat Mencuba.... Yang penting yakin... dan jgn lupa makan dengan disiplin...
original testi from Fairyna/Rina Jika berminat boleh msg terus ke 0172381878... produk info http://dmataqshop.blogspot.com/2013/06/sne-kapsul.html




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...