Wednesday, June 19, 2013

Wednesday Info : Jimat dengan makanan kucing "Sayang ku"

 
Sayang ku (1 kg) =RM10.60
Whiskas  (1.4kg) = rm17.90-18.90
 
 
0.4 KG TU banyak tak bezanya? almaklum la oleh kerana ada perkara yang tidak dapat dielakkan terpaksa cut budjet untuk makanan kucing. Tapi nasi ngan lauk tu tetap aku bagi jugak dekat dorang ni . Ini untuk stok kecemasan time habis lauk atau pun makanan yang tidak boleh dorang makan. Korang ada cadangan lain?
 
 
 
 
p/s agak nervous dan kelam kabut sedikit untuk minggu ini banyak yang kena sort out balik aktiviti semuanya baru jadual baru suasana baru.harap harap makin better lah nanti,
 
 
xoxo Red heart
 
~Perttzyana Alpah~


5 comments:

  1. asalkan diaorang boleh makan occaylah kan... jangan diaorang tak nak pulak...tu yang payah sikit tu...

    ReplyDelete
  2. @Farah Wahedah Wahid
    itu lah nasib bek berselara jak makan hehe.. siap kepala masuk dalam bekas tu lagi..

    ReplyDelete
  3. Salam~ Zam singgah dari Segmen Mia Liana Follow & Blogwalking :) Jemput singgah ke blog Zam ('',)

    ps.. minat kucing jg rupanya.. boleh geng.. btw ini kunjungan pertama Zam ke sini :)

    ReplyDelete
  4. ade banyak brand kod. lagi best kasi kucing makan ikan kembung rebus. :D

    ReplyDelete
  5. @syuk shusuke memang ikann rebus terbaik! tapi yang ni untuk kecemasan kot kot xda stok ikan atau time bz hehe

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...