Tuesday, June 4, 2013

V Shape Temptation :Cabaran Buang Sayap di Muka anda!

50530583

 

Askm/Selamat Sejahtera

 

Semenjak dua menjak ni aku perasaan muka suda besayap pulak. Boleh imagine tidak besayap camna? da patut boleh terbang sendiri da aku ni Sarcastic smile. Muka da belebar dekat jaw, Memang opsite da line hehe kalo pipi yang naik tu ok jugak comel ini jaw la pulak. Agaknya faktor umur atau pun sebab aku da kuat makan masin masin tulah mengembang.

 

Ataupun! aku kuat menggeram ni dengan customer ni. Cuba bayangkan kalo korang tahan geram mesti ketap gigi ketat ketat kan? Laughing out loud Ha! tulah mungkin rahang dah jadi berotot ni. Sampai muka lebar bersayap. muehhehehheAngry smile

 

Tiba tiba la pulak aku nak jugak muka ala ala korea V-shape ni.  Tapi dorang tu siap bedah potong potiong ngeri!,Kalo tak V shape pun at least sayap dekat rahang tu hilang lah kan?. Ni muka lebar semacam, da tangan kurus muka lebar plak muehhehe tiada balance lansung!.  Tulah suruh excersice x mau, makan mau! Smile with tongue out

 

Ni sebenarnya mau bagi tau ni sekarang aku tengah mau berexperiment dengan TTMask V-shape tempation ni. Alang alang kan dia da keluarkan sekali mask ni. Nanti aku review lebih detail next time.

 

V-shape Tempation ni ada 3 jenis:

(info lanjut boleh terus ke link di sediakan)

1.Timeless Truth Orchid Extract Whitening Mask : http://dmataqshop.blogspot.com/2013/05/timeless-truth-orchid-extract-whitening.html
2 TIMELESS TRUTH Swallow's Nest Flawless Whitening : http://dmataqshop.blogspot.com/2013/05/timeless-truth-swallows-nest-flawless.html
3. TIMELESS TRUTH Miracle Rejuvenation Mask : http://dmataqshop.blogspot.com/2013/05/timeless-truth-miracle-rejuvenation.html

 

Seperti kebanyakkan testimoni/review yang di berikan, setiap TT Mask ni SERUM YANG DI berikan sangat banyak. Sangat berbaloi untuk di beli.Sebelum ni  da try semua functional mask. Memang best! Sapa nak sahut cabar boleh la terus ke http://dmataqshop.blogspot.com/ Smile with tongue out

 

 

 

Why Timeless Truth Mask? 

  1. The only skincare brand in Burj Al-Arab – Tower of Arabs; 7 stars hotel in the world. Available at Armani Hotel, Dubai.
  2. Selective masks are available at 370 outlets in Sephora France and Italy.
  3. Selective masks are available at 70 over outlets in Parashop, France.
  4. 4 flagship stores in Taiwan and China.
  5. Marketed by ColourMix in Hong Kong and Macau.
  6. Leading Taiwan skincare brand.
  7. GMP + ISO22716 + ISO9001 certified
  8. Certified Halal by the Chinese Muslim Association of Taiwan.
  9. The products have been registered with the Ministry Of Health, Malaysia.

Additional Milestones

  1. 2012 - TT mask approved by Ministry of Health Malaysia (BPFK) 
  2. 2011- Certified ISO 22716 : Cosmetics - Guidelines on Good Manufacturing Practices (GMP) 
  3. 2010- Certified ISO 9001. 
  4. 2010- Registration of “Firm Skin Mask” and “Orchid Extract Whitening Mask” to Halal Certificate from China Muslim Association 
  5. 2010- Awarded “SBIR Innovation and R&D Fund” from Kaohsiung City Government 
  6. 2009- Awarded “National Quality Award” from China Bicoastal Consumer Association 
  7. 2009- Awarded “Taiwan Consumer Satisfaction Golden Award “from National Consumer Gratification Award Judge Committee (2 years in a row) 
  8. 2008- Awarded “Taiwan Best Brand” from China Bicoastal Economic Association 
  9. 2008- Awarded “Taiwan Consumer Satisfaction Golden Award “from National Consumer Gratification Award Judge Committee 

 

 

Okeh Thank you for reading this postRed heart

4 comments:

  1. @farraeng sama sama :) meh la try hihi

    ReplyDelete
  2. cam best mask ni! cantik lak tu! hehe

    ReplyDelete
  3. @Sabrina Tajudin kan kan... effect pun boleh tahan esp blue and black tu.. tulah nak try lagi yang v shape nie :)

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...