Sunday, June 9, 2013

This is the beauty of blogging world

C360_2013-06-09-20-43-51-183

pink diary from Labyrinth

 

Askm/hai

 

Actually the main purpose of this post to tell yall that I already got my “hadiah” from winning the Blogger Pinkish and Purplish SEGMEN by Labyrinth  Boleh tengok dekat post ---> INI sampai mata berpinar.Disappointed smile. Hadiah pun color pink jugak. Mekasih.

 

So dapat menang giveaway ini lah salah satu contoh the beauty of blogging dengan kata Melayunya Kecantikkan/kemanisan dunia blogger. eh betul ka tu?Flirt male lebih kurang la begitukan maksudnya. Mesti semua  pun faham kan? aku tau semua readers bijak bijak belaka. Kalo tidak, enda kan klik klik sampai terjumpa dan baca blog aku ni kan? hihiLaughing out loud.

 

Selain itu berbloging ni jugak boleh tambah kenalan, boleh join event/ projek projek untuk blogger dan bertukar pendapat . Tak la lonely sangatkan?Bila macam macam idea kreatif dekat kepala tu keluar, tapi tak tau mana nak curah kan, boleh lah curah kan dekat blog, manatau kan kot kot company berkaitan terserempak dengan blog ko pastu berminat, rezeki tu!Tak pun just saja saja showoff dekat blog sebab tak tau nak show dekat sapa dalam dunia reality, dunia internet pun jadikla  Asalkan terlepasla idea dan tekanan tekanan yang ada.

 

Pastu yang paling best bila kita boleh ketawa sampai guling guling baca dan tengok post kita yang lepas lepas.boleh tengok balik moment dolu dolu yang indah mahu pun yang melo melo gitu.

 

Tapi the thing I most remember is bila someone post komen dekat post aku, bila hampir satu tahun aku tidak update blog aku. Sejak saat itu aku mula semangat kembali untuk berblog ke arah yang lebih baik.  ke arah berinformasi! aiseh! <-------- gila semangat punya hujahan!

Tidak sangka masih ada jugak orang baca blog aku Winking smile mekasih para readers!

 

Sebenarnya banyak lagi benda best dalam berbloging ni. Nanti bila bila terlintas di kepala aku aku update lagi. Sehingga bertemu di next entry. ByeRed heart

4 comments:

  1. tahniah
    moga sentiasa murah rezeki
    kiut hadiah tu

    ReplyDelete
  2. Hi Elina,

    I setuju juga ada baiknya sbg blogger, dpt pergi event dan belajar sesuatu yg baru.

    Mind to follow each via GFC?

    Hope u visiting me back my blog and tell me ur ans :) waiting for ur reply

    ReplyDelete
  3. sorry la, i memmang mau bagi comment dgn content yg u tulis tu tapi i punya mind tak function betul-betul...hope u dun mind...can we exchange GFC?

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...