Thursday, June 13, 2013

Thank u & goodbye ~ im no longer at TMp Sandakan..

Asslkm/Selamat Sejahtera

tmku3
Im no longer working at TMp Sandakan effective 17 June 2013.  <----------------omaigod macam dalam mimpi pun ada.Disappointed smile Pening ke hulu hilir menguruskan dalam masa satu hari. Hari ni (13/6/13) baru dapat hantar surat menyurat. Banyak owe kena prepare penyerahan tugas,outstanding macam macam lagi la.

So sapa ada masalah sila la kol 100 ye.. sms anda tidak akan dilayan hehe <-----kejam x?

Apa apa pun aku ucapkan terima kasih kepada semua yang membantu + support+ percaya  aku selama  2 tahun 3 bulan bertugas sebagai Angel cum Dev… DevilCat face.  Paling penting minta maaf jika terkasar bahasa, terkencang muka <--------------- ni memang aku susah mau ubah memang sudah air muka cam tu kalau aku diam diam. eh no excuse boleh nya pun kan senyum “Open-mouthed smile3” ko sedekah  kepada semua even orang gila meracau  depan ko  senyum jak. Ok dah merapu  harap maaf.

Gonna miss u guys… tengok gambar dolu2…

Sabah + Sarawak Angels
tmku4

ni dua orang (duduk + sebelah kanan) sudah lama pun tinggal kan aku yang paling mantop otai sebelah kiri tu meowCat face
tmku

aksi ini hasil daripada mendengar makian customer hahahNyah-Nyah

tmku5

Bersama otai Angels…. Sabah

tmku7

gonna miss this anak bulan jugak

tm8

every first step always hard...
tmku2

but I try my best to face the challenges with the smiles
tmku6

okeh that’s all from me gambar lain lain x jumpalah plak
Goodbye tmp! jumpa lagi bila aku bayar bill. eh! aku bayar bill tru online banking bah pulak. JANGAN PULAK KORANG SAJA SAJA MENTOSKAN AKU PUNYA AKAUN SUPAYA AKU DATANG YA hehe..


p/s Kalau lepas ni korang Angel dah di serap ka  dapat career enhancement ka,aku ucapkan tahniah la korang--- itu bermakna bukan rezeki aku lahtukan . hihi




sehingga berjumpa lagi di next post.

xoxo Red heart

~Perttzyana Alpah~

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...