Saturday, May 11, 2013

Sponsor to Nabeel Fikree Giveaway


Assalamualaikum/Selamat Sejahtera

Post ni bukannya apa apa pun tapi saja saja jak alang alang aku dah post gambar ni dalam instagram aku , bek aku inform sekalian alam kan yang aku salah sorang sponsor dalam Nabeel Fikree punya giveaway.

Mau buat review pasal TIMELESS TRUTH Instantaneous Brightening Cooling Mask
sebenarnya tapi belum ada fokus lagi ni heheheOpen-mouthed smile

Ni 2nd blogger giveaway yang aku sponsor hari tu giveaway  bagi topup yang ni sponsor
TT Mask Brightening Cooling Mask + DMataQ Shop 20% diskaun cupon ID . Bunyi macam kayalah sangatkan mau sponsor sponsor orang Nyah-Nyah. Ni sebab, belom kayalah aku mau sponsor ni sebab mau share ngan korang diluar sana yang product yang dalam DMataQ shop ni original  berkualiti dan berkesan.Nerd smile

Pastu sponsor blogger lelaki plakkan  tetiba bagi mask engkau ehhehe…nasib bek Nabeel sporting jak…Party smile

Yang TIMELESS TRUTH Instantaneous Brightening Cooling Mask ni adalah one of the best seller mask  u…. sebab effect cooling  cerah dah halus dia…. pastu  TIMELESS TRUTH ada
International Award Winning Halal Certified Facial Masks lagi.

Mau baca lebih lanjut boleh la korang subuk subuk (skodeng) di sini—> TIMELESS TRUTH Instantaneous Brightening Cooling Maskbeli terus pun bolehSarcastic smile  testimoni  pun ada yang lain2 plak berlambak oleh blogger2 terkenal.boleh guna MR GOOGLE tengok.

So sapa yang ingin merasai ke sejukkan kesegaran TIMELESS TRUTH Instantaneous Brightening Cooling Mask . Boleh join ramai ramai giveaway by Nabeel Fikree di sini!!


Sapa mau dapatkan SophieParis Pink CreamBlush tanpa mengeluarkan duit  dan dapatkan 5x 20 % diskaun Kupon ID  DMataQshop boleh join Giveaway DeeMataque di sini masih sempat lagi sehingga 15 mei ini!! alang2 bacakan join  terusla hihi



 gila laju aku taip sambil tengok kalo kalo anak buah tengah panjat2 kerusi!!!!

OK bye..Red heart

2 comments:

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...