Saturday, May 4, 2013

Serius aku enda tau cakap apa…

post

 

 

 

Malam ni aku agak gelisah sedikit bukannya sebab aku mau betunangka, kahwin ka, interview ka mahupun gelisah tidak tau mau pangkah siapa Ahad ni, tapi sebab esok atau lusa aku lepak ngan membe long time no see aku. Membe kat GEMS dulu. Tempat Latihan di  Cheras dulu,

 

Maaf post kali ni agak melo2 sedikit. Korang boleh tengok post post aku  sekitar 2009-2010 kebanyakkannya berkaitan ngan GEMS dan bebudak GEMS. GEMS tu apa?  GEMS stand for Graduate Employability Management Scheme mau tau boleh baca post aku di> sini 

 

Those years are most exciting years I ever had! Jumpa ramai great persons. Eh tadi aku cerita pasal aku gelisah kan? tetiba plak meracau pegi cerita lain ni. em…maafalah tetiba tadi tu terflashback kisah kisah zaman mudi.Nyah-Nyah

 

Mau dijadikan cerita, salah satu membe GEMS aku ni rojer akulah mau lepak since dia datang jenjalan di Sandakan ni. Entah kenapa  lak kan dia boleh tercampak kerja di Tawau . Bukan men jauh lagi asal  dari Selangor.

 

So apa yang menyebabkan aku gelisah?

 

1st aku enda tau mau bawa dia jenjalan pi  mana, since yang aku tau rumah & office aku

2nd aku enda tau mau cerita apa since again hidup aku sejak 2tahun stgh ni hanya rumah dan office + kucing. Endak kan aku cerita kucingkan dia mana minat kucing…

 

owh  seriously im in slump! but i try to enjoy every moment  in my life.

 

then someone said to me: “Pertt, di Sandakan ni hidupnya simple, kalo ko biasa enjoy buat macam macam aktiviti luar  panjat sana terjun sini, jalan sana jalan sini,ko mesti rasa boring, bila di sini satu saja jalannya ko Kahwin! kebanyakkan kawan kita pun sudah keluar dari SANDAKAN  yang ada pun semua sudah kahwin…..jadik………….

Amboi senang ko cakap ye,,,,,, hehehe sapa ? sapa aku mau kahwin ni? Di sini aku jumpa hantu bejambul jak. .. enda kan hantam jak asal kawin asal ada teman so bila kahwin aku boleh cerita la pasal laki , anak? camtuye?Open-mouthed smile

 

Tapi ada teman tapi tunggul, behapakan Devil

 

kalo ada jodoh adalabah tu,. yang ni sebab belum sampei  jodohnya kok .Winking smile

 

udah udah meracau.. ok cau cincau see u tomorrow my friend.

 

luv yalll…..Red heart

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...