Wednesday, May 15, 2013

My Wishlist Wednesday




Asslamulaikum/Selamat Sejahtera

Tadi jenjalan pergi blog +Sabrina Tajudin tengok dia punya wishlist kan. Aku pun terus mau buat. Ikutkan hati  memang banyak. Tapi yang betul kuat lekat dekat hati seperti list dekat bawah ni.
Napa aku mau kan semua benda ni?

Sebab aku tengok memang beselera jak kalo boleh mau makan hihi. Color packaging semua kiut kiut kan. Tapi harga tak berapa nak kiut muhehehe. Suka tengok Cotton ball dia. Nasib bek dekat HOME TOWN aku tidak ada ETUDE HOUSE  store. Kalo tidak.....huhu.. mau beli on9 pun berkira kira.. dekat mana tempat online  shopping best untuk beli ETUDE HOUSE  ni? sapa boleh bagi tau?

So ni antara wishlist aku

Etude House Sweet Recipe Collection


1.ETUDE HOUSE Sweet Recipe Baby Choux Base
2.[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE Candy Stick Tint Gloss
3.[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE  Cotton Candy Ball
4.[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE Cupcake All Over Color Blusher
5.[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE Dear My Jelly Lips Talk
6[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE  Cupcake Eye
7.[ETUDE HOUSE] SWEET RECIPE  Cookie Pact (powder)

newayn aku pun mau  Hello Kitty Facial Mask  macam dalam  +Sabrina Tajudin punya wishlist tu sebab dia hello Kitty  meow meow pastu dia  facial mask!! aku memang dah jadi #maskfreak  hari tu pun  tengok dekat post blog Million Dollar Beauty dan geli2 dah hati mau beli.

ok lah itu saja terima kasih kerana membaca post ini Red heart





3 comments:

  1. wah.. semua etude house! sab pn suka, sbb packaging dia comeellll!!! xpe, wishlist wednesday boleh buat bila2, tiap2 minggu hari rabu boleh buat. sab pn mmg byk lg nk add ntuk next wishlist wednesday! hehe... nnti share lg!

    Sweet Recipe Baby Choux Base & Etude house cotton candy ball tu nmpak best! nak jugak la! <3

    ReplyDelete
  2. all the best!! :) I harap you dapat semua yg dalam your wishlist tu k?

    Amin :) hehe

    ReplyDelete
  3. @sabrina hehe etude house sebab comel n x penah lagi ada barang brand ni hih

    @illy ariffin harap2 la kan nak kumpul duit nie hihi

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...