Monday, May 13, 2013

Its cooling but getting Hotter! : TT Instaneous Brightening Cooling Mask

coolmaSK REVIEW

Assalamualaikum/Selamat Sejahtera

ITS BRIGHTENING ! ITS COOLING! Mask & Its Getting Hotter among Beauty Blogger
Hari tu, pertama kali bertemu dan pakai TT Mask (Timeless Truth Charcoal Deep Whitening Mask) terus jatuh cinta. Sebab memang sesuai la sangat perkataan Instaneous tu.Terima Kasih sekali lagi kepada MIVVA dan TTMask Malaysia! sebab mempertemukan saya ngan TTMask.

Pastu plak aku tengok  banyak plak review positif pasal TT Instaneous Brightening Cooling Mask ni  cam best jak….. apa lagi aku pun mana mau ketinggalan lagi lagi aku ni maskfreak,  oh my budget!
So aku masukkanlah TT Instaneous Brightening Cooling Mask dalam koleksi aku (main ko tu koleksi nanti lepas pakai aku frame kan packaging dia huhuuSmile with tongue out).
C360_2013-05-09-20-42-18-431
more info boleh pergi di DMataQ Shop atau TTMask Malaysia
Jom sama sama feeling sejuk sejuk

Mula mula tu aku masukkan mask ni dalam peti sejuk beberapa minit untuk mendapatkan feel cooling yang maksima

C360_2013-05-10-20-55-25-583

Cara cara pakai dan ingredient ada dekat belakang

C360_2013-05-10-20-56-08-794

Jeng jeng topeng putih pun muncul. Seperti biasa TTMask memang generous ngan serum dia. Habis menitis  macam hujan,serum dari topeng ni cepat cepat aku letakkan dekat muka.. sayang oiii serum dia meleleh macam tu jak.

C360_2013-05-10-21-06-05-573

As expected time pakai tu, rasa cool…tenang jak, bau minty minty sikit sebab ada menthol dari  peppermint. Best jak, sesuai la pakai bila cuaca panas atau bila kena sunburn memang best! rasa mau tidur terus pun ada hihihi Hot smile

C360_2013-05-10-21-11-20-200

posing dengan anak anak buah, dorang siap ketawakan aku lagi pakai topeng ni. LUCU tengok muka aku lah tu.  Tetiba lah pulak muka aku lebar & empat segi dalam gambar nikan. Selalunya bujur sirih jak<-------asei! perasaaan bujur lah sangat.

C360_2013-05-10-21-14-02-439


Lepas pakai, rasa kulit yang berbahang tu lebihRed heart segar, lebih cerah dan sekata sedikit, Of course jeragat degil aku tu still ada tapi kurang jelas berbanding sebelum ni . Lepas tu asal aku pakai TTMask mesti aku tengok pores aku getting smaller.Rolling on the floor laughing

C360_2013-05-10-22-17-32-270
Oleh kerana  mask ni sudah masuk collection aku ni bermaksud mask ni pun available dekat DMataQ Shop . Harga pasaran  RM8.00/sheet . Jom ajak rakan rakan party mask Party smile. Masih sempat lagi join giveaway  DeeMataque Blog boleh dapat kupon ID Diskaun 20% barangan DMataQShop.

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...