Thursday, May 9, 2013

Its because Red & Pink: Hello Kitty Haul

IMG_20130509_213759
Assalamualaikum & Hello
Semalam ada seorang akak ofis tu bawa segala macam barang Hello Kitty ni. Bila aku tengok, terus lah plak tertarik ngan kecomelan kotak dia. Macam macam color, bau ada, biru hijau kuning.Oleh kerana aku tertarik ngan packing dia, aku hambik la terus perfume kecik & hand cream sekali sebab ada color fav aku mueheheLaughing out loud siap minta diskaun  dengan muka kesian sekali dengan taukeh Hello Kitty tu.

Padahal minyak wangi berlambak di rumah,  1 pun belum habis. Habes yang spek tu akak tu jual jugak ka?
Eh tu sudah lama aku beli zaman tok kadok lagi, saja jak mau include dalam gambar tu sama species kan ada reben2 di tepi tu.Winking smile

Oklah that’s all see yall in the next post.

Terima Kasih kerana membaca post ini Red heart

9 comments:

  1. Sy pun suka brg hello kitty gak, comel!

    ReplyDelete
  2. Hehe saya pun dah terminat dulu xde feel tengok skg ha hambek semua nak

    ReplyDelete
  3. dear.. nti tgok link ni eyhh..
    ada soklan cepu2 emas.. hehee
    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah baca lum.lagi ni keawmpatan.buat entru tq tag

      Delete
  4. amboii...semua hello ketty eh..tp comel..

    ReplyDelete
  5. comel je hello kitty.. singgah&follow di sini (#287)..

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...