Tuesday, April 30, 2013

Segmen Blogger Pinkish and Purplish




koleksi yang dipaparkan hanya 20% dari koleksi sebenar…

Ready?


brang1

make up lipstik semua pilih pink ,yang ada meow (Minho) tu makeup tray aku Open-mouthed smile Hello kitty plak cermin kat opis

baju
antara koleksi baju… baju kurung aku hampir semua kaler kaler pink


brang2

minyak wangi yang dibeli disebabkan botol pink pencuci tangan pun..beg tu aku buat beg makeup haha

brang3
barangan di opis pun banyak pink tak sengaja u, terbeli pink. Kad member sophie paris pun Pink Send a kiss . napkin yang digubah bentuk puppy comel dari Mivva beauty box tu sampai sekarang aku tidak sentuh. Sayang…

Di bawah ni pulak antara graphic/art yang tak berapa nak art yang samada sedar atau separa sedar meletakkan pink sebegai color utama.

tadaaaaa my blogshop semua color pink.. ni header jak.

hbfb


antara gambar yang di postkan dalam instagram/blog/onlineshop semuanya ada pink!!

page


ni jugak gambar Pink Ponk Kyomi ciptaan syok sendiri yang di masukkan dalam post lepasWinking smile

topk

Siapa yang mahu join segmen ni boleh ke-------> SINI BLOG http://zafirahzarrae.blogspot.com

Siapa nak Barang Sophie Paris Free + Masuk bloglist DeeMataque+ Kupon 20% di jemput join SEGMEN/GIVEAWAY terkini di--->; sini komen &  menang sehingga 15 Mei 2013 Smile

eh eh..tadi pergi balik blog Labyrinth pastu baca balik entry segmen tu, rupanya snap 1 picture jak..punya main semngat aku masuk kan bebanyak koleksi aku hihi. Tapi x pa la kan just join hehe ...je i support yalls! 


Terima Kasih kerana membaca post ini Red heart

6 comments:

  1. sya masuk contest komen terbanyak , jom tolong komen apaper je dekat entry ni .. help me :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  2. @najihah shaharain hihi tak tersengaja semua beli pink jugak yang sedap d mata.. dulu saya minat merah......... entah bertukar tetiba

    ReplyDelete
  3. d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah! :)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-pinkish-purplish.html

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...