Wednesday, April 24, 2013

Cabaran Kiyomi/Gwiyomi + Review Balm Stain pertama

top


1.Cabaran Kiyomi/Gwiyomi

Amaran
jika anda mempunyai lemah jantung anda dilarang sama sekali menonton aksi ini. Kepada yang tidak suka melihat aksi ni, jangan risau saya tidak akan halau anda dari blog ini.
Tapi………..
Saya akan cuba lagi!!! next time terbaik punya muheheheLaughing out loud




Mari kita mulakan!


ready

kkosong

ksatu

kdua

ktiga

kempat


klima

kenam

ktujuh

klapan

ksembialn

ksepuluh

memangla Nora Danish yang menangkan kan? I tak kisah uuu lagi pun i punya lain sampai 10 uuu

ok dah

Jom baca review plak


2.Revlon® Just Bitten Kissable™ Balm Stain

gambar dari Mr Google

Hari ni mau review shade Sweetheart/Valentine. Ini adalah lipbalm stain pertamaku!.Pening jugak time mau pilih shades last sekali terbeli yang ni pulak. Rasa comel la plak tengok chubby crayon ni. Pic di atas tu yang ada love color pink2 di pipi tu, aku lukis pakai lip stain ni lah.
C360_2013-04-24-18-57-42-792
C360_2013-04-24-18-57-42-792

Pada pendapat aku warna lip stain ni berubah mengikut suhu badan atau warna bibir asal masing-masing. Sebab bila aku tengok pada gambar gamabr di blog  yang review pasal lip stain ni semua berlainan. Bila orang putih pakai warna lips dia lebih cerah,bila kulit asia plak cam ada gelap sikit Nerd smile

yang sebelah kiri bila suhu badan aku suam suam stabil. Yang sebelah kanan tu bila dalam air-con. Selalunya time tu bibir aku akan membiru, memang badan aku ni tidak tahan sejuk. Bila aku pakai blazer plak ada yang cakap aku macam bos. Lepas tu ada arahan keluar bila sudah tukar uniform baru ni (tshirt yang color kusam lagi cepat bebulu ) dilarang memakai blazer bersamanya. Ma ak ai tahan hati jakla.

Eh meracau ke tempat lain sudah akuLaughing out loud. Kesimpulannya bila time sejuk warna bibir aku berubah,warna lip balm ni pun berubah menjadi sedikit gelap.


lip


Apa yang best tentang Revlon® Just Bitten Kissable™ Balm Stain ni?

Red hearttahan lama
Red heartberpigmen terang menampakkan wajahku lebih cerah ceria
Red heartada rasa minty sikit
Red heartmudah di oleskan ke bibir

Cons

Sad smile agak kering bila di bawah aircon (memandangkan aku jenis bibir kering)

Color honey pun macam best. Nanti beli lagi heheOpen-mouthed smile. Rasa rasa bila aku buat segmen dan giveaway untuk cabaran KIYOMI/GWIYOMI ramai ka yang mau join? Be right back. oh ya cabaran kiyomi/gwiomy tersebut terinspirasi dari cik Bunny punya post ini  Tipikal Selca + cabaran. Mau buat video malas plak kan. Laughing out loud





okeh!! terima kasih kerana membaca post ini Red heart

1 comment:

  1. saya suka pink dia nampak comel. sama jugak ada masalah bibir kering. sobs >.<

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...