Thursday, April 4, 2013

Apa aku buat sampai Uniques Visitor 329 sehari?

image

Assalamualaikum/selamat sejahtera

Aku sudah lama tidak semak unique visitor blog personal aku ni. Tiba tiba pagi ni rasa nak tengok plak. Alangkh terkejut nya aku tengok  visitor mencecah 300 sehari. Walaupun pun ada yang kata “aku 1000 sehari pun tak kecoh, tak heran pon”
Tetapi bagi aku!  tu besarrrrrrrrrrrrrr maknanya Smile

Tapi tu sebenarnya seminggu nyer visitor lah  oihihiihi tapi kira banayk la tu..meningkat ..perasaan .
So sapa ada cara mau tengok pada 24hb tu post apa yang visitor  sekodeng dekat blog ni. Harap  ada yang sudi membantu.
Terima Kasih kerana membaca post ini Red heart

3 comments:

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...