Tuesday, March 12, 2013

Snek Lewat Malam Terbaik untuk orang yang takut Buncit

C360_2013-03-12-20-40-01
Assalamualaikum/Selamat Sejahtera

Di mana ada makanan di situ ada Gonjeng dan Bonjeng. Baru jak aku mau ambil gambar pek biskut ni c Gonjeng sudah interperem.

Di sini aku share kan makanan sedap lagi berkhasiat untuk sesiapa yang lapar lewat malam!! MAKAN NASI TAKUT BONCET KAN…. KAN,..Smile with tongue out memperkenalkan OAT CRUNCH jenama Munchy’s.  Sebenarnya aku bukanlah peminat oat, sebab asal aku makan, jak mau termuntah, weeekkkk oleh kerana kononnya mau turunkan buncet aku pernah lah try bendaalah ni. Bila mak aku makan, aku pun mau ikut makan. Tapi kejap ja,tekak nda boleh terima.

Tapi entah kenapa baru baru ni bila aku bershopping (sorang diri Sad smile)  di Giant, tanganku bagai dirasuk menggapai segala apa depan mata aku. Terutamanya makanan!! coklat cloud9la ,meggi dua pek besar, termasuk biskut  ni. Aku nda perasan pun ada oat.

Bila aku rasa biskut ni, terus j aku atuh cinta muehheheOpen-mouthed smile hampir tiap malam lah plak makan sambil ngadap tv.  Selain sedap, aku tidak takut untuk makan biskut sebab dia ada:
 C360_2013-03-12-20-45-05
Oat-tinggi fiber-boleh menyerap cholesterol, senang berak!!
Dark chocolate- sedap,kurang kan stress, antioksidan


Lagipun biskut ni bagus sebab:
Tiada bahan pengawet

C360_2013-03-12-20-43-36

organic Hazelnut tuuu
C360_2013-03-12-20-43-52



Snek Bersama GONJENG DAN BONJENG!!


C360_2013-03-12-20-40-51
Apasal ni belum buka lagi ni…lapar la
C360_2013-03-12-20-42-03
haish…. bawa pi mana lagi biskut tu..
C360_2013-03-12-20-42-23
Boring sudah aku tunggu ni


C360_2013-03-12-20-41-33
sedapnya bau….cepatla cepatla!!



C360_2013-03-12-20-46-34
yey !..akhirnya aku termakan jugak nyum nyum
Terima kasih kerana membaca post iniRed heart

Jika anda mencari business untuk di buat boleh join Sophie Paris Club di sini:


 

4 comments:

  1. gonjeng & bonjeng pn makan jugak?

    mmg bkhasiat neyh..hehe

    ReplyDelete
  2. sedap..craker tu pun ada choclate chip jugak

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...