Saturday, March 16, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^...


Terima Kasih kerana membaca post ini

19 comments:

  1. salam perkenalan dear...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer...thanks for the support...

    ReplyDelete
  2. hai..slmt berkenalan..done follow sini..

    http://kakikerja.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  3. salam...jalan2 blogwalking sampai sini...ikut list peserta. selamat bersegmen Perttzyana.....
    http://www.pakciklie.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  5. hii,, dtg sini from the same segment :) done follow @_@

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-featured-me-on.html

    ReplyDelete
  6. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. Gud Luck..

    datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. singgah dri segmen sama :)
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  13. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  14. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  16. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~
    185

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  19. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...