Thursday, March 28, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April


Assalammualaikum/selamat sejahtera

Hari ni mau join pencarian bloglist fizgraphic lah pulak.

Kenapa aku Mau Join
Aku mau join bloglist fizgraphic sebab blog fizgraphic gempak. Ada tutorial dan yang paling best PAGE RANK  dia tu: :Winking smileRed heart (jujur sangat ka aku ni?)

Alexa Certified Traffic Ranking for fizgraphic.com

Apa kekuatan blog Hampa?

Susah nak cakap kekuatan blog aku ni, sebab memang terlampau kuatlah  meuhehe! Apa yang aku boleh katakan post post aku selalunya rare. Info,Tips tips dan resepi yang ada dalam blog ini kebanyakkan dari hasi experiment aku sendiri. Tanpa copy paste :) dari mana mana blog. Dan yang paling penting blog aku bukan sahaja memberikan giveaway untuk gurl, wanita sahaja untuk boy2 men2 pun ada!!!

Berapa kerap Hampa update blog dlm sehari?
 aku update blog 1-3 kali sehari

SIAPA YANG MAU JOIN BOLEH IKUT SYARAT DI BAWAH
SYARAT-SYARAT :
1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.


p/s harap2 dapat masuk dalam bloglist ni hehe Winking smile



3 comments:

  1. Salam kenal dr segmen yang same.~~

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmeen . follow sini :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...