Saturday, March 2, 2013

My Beauty Beg!& Beauty Box Project for men/women


C360_2013-03-01-21-35-48
jangan silap yang ni untuk diri sendiri yang untuk orang korang cari sendiri pic dia
model berbayar Whiskers ( My Bonjeng)

Assalammualaikum/Selamat Sejahtera

Yay!!!! dari semalam sibuk buat projek beauty box. Satu untuk exchange beauty box ngan +alia farhan Said satu prepare untuk giveaway for men untuk supporter hari tu. Yang for women/girl giveaway  untuk supporter Ct Leyleng hari tu sudah settle Party smile. (so sesiapa inginkan giveaway macam mereka don’t forget to follow the blog for updates) Beauty Box untuk salah satu budak opis pun ada jugak. Suppriseeeeeeeeee!! tapi dijangka in the middle of March baru sampai.(pulak!! lambatnya)

Entahla, bulan ni bulan Beauty Box / giveaway kali. Sebab aku giveaway jugak duit untuk beli tv baru   di rumah nasib baik boleh repair. Selamat poket akuSmile with tongue out.

Namun yang demikian, (skema sikit) dalam membuat preparation,  aku pun terbuat beauty beg untuk sendiri.(padahal rambang mata, shopping sendiri2 sampai maroyan berbaris panjang di kaunter). muehehheheheh.

So ingin tahu apa dalam beauty box untuk meraka?
Korang tunggu lah dulu ya sampai ke tangan tuannya. Mana surprise kalo upload di sini.Winking smile

Lagi satu aku harap aku menang giveaway yang di anjurkan +Fara Fiza di sini dan berharap dapat ke event2 macam +Sabrina Tajudin . Best pula main tag tag pakai +Goog le ni. Siapa ada google akaun bolehlah add/follow aku kalo sudi.



Terima Kasih Kerana membaca post ini.Red heart
Sebarang pertanyaan/saranan/permintaan/tajaan bolehlah email ke
atau 
komen diruang bawah ini,



No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...