Friday, March 15, 2013

Lee Min Ho to release an album & Real My Minho

IMG_20130221_184439
 
konpius ke? apa kena mengena pic di atas ngan Lee Min Ho?
 
sebenarnya , aku nak cerita pasal pelakon Boys over flowers & City Hunter ni….
 
20130313_LeeMinHo
Pic from allkpop.com
“Fan girls all over the world! Get ready to grab your tickets because the heartthrob actor Lee Min Hohas just announced a 10-city tour!
His agency revealed, “Lee Min Ho’s special album will be released worldwide. He will kick off his live tour late May in Korea, and then travel to China, Japan, Taiwan, Thailand, Philippines, and more and wrap up in July.”

Malaysia  tak de ke wei?Sarcastic smile
nak jugak aku tengok ketinggian dan kehenseman dia ni depan mata. OMG! tp  kalau  depan M-A-T-A pengsan kot Hot smile hehehe..
 
More info go to: http://www.allkpop.com/2013/03/lee-min-ho-to-release-an-album-and-go-on-a-10-city-tour-around-asia

Tapi kalo tak nampak depan mata pun x pa, sebab I have my own REAL Minho hehe,…..
ni dia…….

IMG_20130221_184439

ni pulak Minho tengah bermain dengan YUNHO….
 
IMG_20130304_190341
 
hehehe jangan marah yeeeeee
 
Terima Kasih kerana membaca post Ini Red heart

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...