Tuesday, March 26, 2013

Bio-essence Tanaka White 4x flawless White Serum(cons)

C360_2013-03-26-16-06-37
maaf SophieParis Beg tersebut tidak ada kena mengena dengan post ini


Assalammualaikum/Selamat Sejahtera


Jika korang semua pernah membaca review aku, mengenai Bio-essence Tanaka White 4x flawless White Serum hari tu di post lepas ------> ini. Korang mesti tahu yang aku sangatla puji produk ini kerana keberkesanannya membantu improve ke atas kulit aku (selain dengan bantuan cocoacollagen yang aku minum).

Namun hari ini, aku ada satu sahaja nak suh improve mengenai produk ini ia itu packaging!!! setelah hampir 3 bulan aku menggunakan produk ini, aku dapati agak susah untuk mendapat serum dalam botol tersebut. Ini kerana sucker /penyedut (aku tidak tahu apa mau panggil  pendaalah penyedut tu ) serum tersebut,  tidak dapat menyedut serum di dalam botol sebab amaun semakin berkurang. Berkemungkinan penyedut tidak sampai ke bawah botol.
So aku terpaksa tunggangkan botol atau pun keluarkan dengan benda lain. Ini amatla menyusahkan aku sebagai pengguna.
C360_2013-03-26-16-07-24
butang ini perlu ditekan untuk menyedut serum di dalam botol
Aku harap dorang improve on the packaging .!!!
Terima Kasih kerana membaca post ini Red heart

2 comments:

  1. assalamualaikum....oh yer ke betul tu kalau ada yg baru lagi senangkan...;)

    ReplyDelete
  2. +mas zull tulah geram je nak korek dalam tu heheh

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...