Saturday, March 23, 2013

Beauty Box (for MEN)giveaway Selamat sampai ke tangan tuannya

 

box

 

Assalamualaikum/Selamat sejahtera

 

Minggu lepas Beauty Box (for MEN) giveaway untuk peNGELIKE FB bertuah sudah sampai dengan selamat ke tangan tuannya. Giveaway ini adalah atas penghargaan kepada mereka yang telah support aku. Giveaway beautyboc for men & women HARI TU ADALAH TIDAK DI RANCANG.

 

Baru baru ni aku baru buka jak fan page FB  Deemataque Blog. Lepas create tu. Aku just announce la di personal FB dan page FB aku yang lain. Takdela suruh orang ngelike ke ape ke. Just announce jer. Pastu tidak lama kemudian adalah orang ngelike kan fb tu. Tapi tidak la ramai sangat. Tapi apa yang aku tahu 2 orang yang terawal ngelike adalah 2 orang ni:

*Ct Leyleng

*Cocucini Pix

 

So dengan tetiba aku rasa terharu dan bebesar hati pulak mau bagi sesuatu kepada mereka. Dalam Box ni bukan sahaja cosmetic, krim muka ja, tapi untuk kesihatan seperti  vit c (untuk imun/kecantikkan) pun ada. Aku  beli dekat watson tau bukan men beli on9 on9 . Kalo rajin ko zoom lah gambar tu. Open-mouthed smile hehe.

 

Yang popuan punya boleh tengok sini :  http://deemataque.blogspot.com/2013/03/mivva-beauty-box-march-2013-review.html

 

 

 

Terima kasih kerana membaca post ini Red heart  Suidah baca apa lagi? follow lah manatau nextime  giliran anda pula Smile

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...