Monday, February 11, 2013

Part 2: Mandi bungaaku karok & Zumba

Assalamualaikum,

C360_2013-02-09-15-44-40
budak ni suruh begambar x mau sebok dengan hp, tapi bila snap sempat senyum Sarcastic smile comel lah tue.

Hari tu cerita pasal buang tebiat mau cari tempat mandi bungakan. OKEH hari ni aku cerita pasal tempat karok baru pulak. Baru ka? atau kami yang baru jumpa ni maklumlah perempuan Melayu terakhir hari hari pergi kerja balik rumah ,rumah ofis rumah, sabtu ahad kerja guling2 dengan kucing  sambil  ketawa ketawa  tengok cerita koreaSmile with tongue out.

Okeh  back to the story, tempat karok LJ kbox ni bertempat di Bandar Letat Jaya, Alamat seperti dalam gambar di bawah.  Bangunan ni skali dengan BEST WESTERN Sandakan Hotel & Residence. So lepas kelaparan ,melalak bolehla terus makan di dalam hotel tu atau pun kalo takut bajet lari, boleh pergi ke restoran restoran berdekatan. Pastu sudah kenyang boleh terus pergi bersauna sauna, mandi bungaka berurut dekat Lembah Impian spa. SEMUANYA ADA!
C360_2013-02-09-15-41-51_org

Masuk jak tempat ni terus tengok rate:

823459_3921593733183_1603579245_o
kalau ramai ramai berbaloi lah  sebab dia charge ikut bilik . Tapi kalau  macam 2 orang, lebih baik pergi D'Box Karaoke Indah Jaya Recreation Club. Mereka cas per person.
C360_2013-02-09-13-27-04_org

Next is parking, parking pun okeh luas suka hati mau park mana hehe.

Suasana susun atur nice selesa, paling suka lampu liplap color light dan dinding warna warni.
C360_2013-02-09-15-33-29
gara2 lampu liplap sempat lagi bergambar sebelum masuk bilik.

Ni saja gambar yang sempat snap dalam bilik (banyak tapi sebnarnya xda yang lawa gelap lah oi pakai flash pun xlawa pose ala2 model lagi) aku lupa ambik pic screen sebab sibuk mau kejar masa padahal 2 jam pun, 2 orang jak ni yanyi sampai suara serak muehehehe.
C360_2013-02-09-13-28-24
suasana dalam bilik lampu blue blue gitu.

BAGI PILIHAN LAGU PULAK!!

ini yang paling penting ni.
Bagi aku tempat ni belum mencapai tahap kepuasan ku sabab lagu WAJIB aku seperti Alicia Keys, Adam Lambert, Kelly Clarkson  (trep lagu teriak teriak ni)  4 non blondies tidak ada dalam list!!. Nasib baik banyak Avril Lavigne . Apa lagi buat concert lagu Avril la kami.Laughing out loud
Kebanyakkan lagu lagu dari ARTIS HONG KONG,CINA DAN TAIWAN, so faham fahamla kan Lagu korea B.A.P, BIG BANG ADA TAPI TIDAK SUB TIDAK ROMANIZED Sad smile

Sound boleh tahan tapi ada 1 mic tidak berfungsi dengan baik, Suara pandai hilang2 atau kami yang terlampau ganaz pakai ni? Nyah-Nyah

TOILET! TAIK BERGAMBAR NI..
C360_2013-02-09-15-32-22

Endak mau rugi sebelum cau snap lagi depan KADAI..
C360_2013-02-09-15-36-26

Keseluruhannya boleh la mungkin masih baru buka lagi kan. Tapi staff memang best cepat dan sangat membantu. Winking smile

ZUMBA ZUMBA ZUMBA!

Untuk hari itu (Ahad) aku ter pergi ZUMBA gara2 kawan aku ni yang dalam gambar atas skali tu. sudah berkurun aku x pergi hari tu pun sebab member dr KK  yang jarang jumpa membawa ZUMBA with Michelle di Fay studio, Ni kali ZUMBA WITH Lily di kompleks sukan Sandakan.

Seperti biasa lah agak hampus (semput) mengikut step(padahal macam step beginner seja pun kelam kabut  TERKIAL2 ) tapi best!!! berpeluh . Wut I love ZUMBA with Lily is her expression!! semangat dan enjoyyyy!! PEDULI HAPA AKU SALAH step yakin jak!! eeeeeeeeeeeha!

SIAPA SIAPA YANG MAU JOIN BOLEH DAPATKAN INFO DI FB (flyers aku hilang pulak hehehe)
http://www.facebook.com/groups/lilydelanne/

Seperti biasa bukti aku pergi mesti ada:
with Lily Linus
C360_2013-02-09-17-36-47

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA POST INI

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...