Saturday, February 9, 2013

Part 1:Mandi Bunga ,Karok & Zumba

Nah ambik ko title tu 3 dalam 1.
 
(gambar dari mandiaura.com)
 
Mandi bunga?
 
A’a’ Memang sudah lama pon teringin mandi bunga. DITEGASKAN DI SINI bahawa ianya
tidak ada apa niat dan kena mengena dengan jodoh wutsoever. (Tapi kalau jodoh terus datang bagus jugak heghe)
 
Ni saja buang tabiat. maukan feel diselubungi bunga bunga yang wang wangi,  bak kata dalam flyers tu “This bath is a romantic experience for all ages”Smile with tongue out .DAN SEBAB UTAMANYA ADALAH  terpengaruh dengan cerita cerita kawan aku SI Bai  (kau punya pasal lahni !-nama glamer di fb emma.anisyansierra /) .
 
Kalo dolu dolu mandi bunga dilakukan time mau dekat khawin atau pun untuk buka pintu jodoh sebab ianya boleh menaikkan seri wajah dan aura. Tapi sekarang ni ianya satu kebiasaan untuk memanjakan diri atau sebagai terapi lah katakan sebab sekarang ni pun perempuan banyak yang berkerjaya, kerja banyak, stress banyak. (tapi kalo aku, aku suka pergi melalak atau ketawa sendiri  sendiri sampai pecah perut - tengok variety show korea hihi  tp sekarang entah tiba2 tukar angin pulak ni).

Jadi hari ni aku dan kawan aku sorang ni, pergi terus ke Lembah Impian Spa & Beauty untuk tinjau tinjau special promotion.
 
So ni PROMOSI TERKINI YANG ADA, tapi pakej yang aku mau tu tiada dalam  promosi lah pulek..nya
 
C360_2013-02-09-21-56-27
 
 
Ni nah harga dia: kalo member lagi murah.Telan liur aku tengok rege nya ni. Kalo gini kena kuat lagi cari duit ni.
 
C360_2013-02-09-21-57-56
 
 
Jadik,sesiapa yang berminat tu mandi mandi ni kena booking sekurang kurang nya 1 hari sebelum  berendam rendaman,sebab dorang mau sedia/cari bunga bungaan segar dulu.Nanti pakai bunga yang layu karang bukan naik seri jadi kusam, bukannya hilang stress bertambah stress kan.
 
Alamat:
LEMBAH IMPIAN SPA & BEAUTY SDN BHD
LOT 1 GROUND FLOOR BLOK B
BANDAR LETAT JAYA MILE 4 JALAN LINTAS UTARA
90000 SANDAKAN.
089237275
(iklan ni tidak berbayar. Kalo sudi bayar best jugak)
Bila ku testing tempat ni nanti aku hupdate lagi ya.Winking smile
 
Sempat berposing,abg yang tengah tunggu bini/gf dia habis bermedicure/pedicure tu
tengok jak.Peduli hapa aku heeee… nampak TEGAP lah plak aku dalam gambar ni tau.

C360_2013-02-09-12-51-00

Tengah soal siaasat staff pasal pakej dan Harga sampai naik kaki tu. Semengat betul! heOpen-mouthed smile sampai lupa mau duduk.
C360_2013-02-09-12-48-39




Muka kelaparan menunggu:C360_2013-02-09-15-54-58

untuk part 2 nanti aku cerita tempat karok  lip lap yang baru aku jumpa. Tak mao baca pun endak apa endak dipaksa heeeeeeeeeeee..ok byeRed lips




*kepada yang membaca post ni terima kasih. klik like jika anda mendapat info di sini!

1 comment:

  1. fuyooo 15 minit rendam cukupke tu ? dakipun x tanggalkot hehe

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...