Wednesday, February 27, 2013

Cat + kpop = Handcream!!

lovely-meex-mini-pet-hand-cream-3 (1)

Assalamualaikum Hi all!
Akibat kegatalan jari mengelik ngelik onlineshop. Terjumpa bendaalah ni, comel lah  pulak handcream ni   KUCING! KUCING! COMEL!. Jenama [The Face Shop] Lovely ME:EX Mini Pet Hand Cream 30ml !! Price: $8.00. Sekali di darab darab mau rm30++  lah pulak….mahel ,.. Itu pun kalo  aku tidak silap la kan. Kalo silap tolong bagi tau Smile with tongue out

Sesiapa yang tau di mana boleh dapatkan bendaalah ini di dengan harga lebih rendah (LEBIH BERBALOI) di Malaysia, ni tolong bagi tau aku!!! . 

Apa kena mengena handcream kiut ni dengan kpop?

Sebab….

Modelnya…..ni ha--------> si  Seohyun dari GIRL GENERATION


lovely-meex-mini-pet-hand-cream-3
    [Features]
    The Face Shop Lovely ME:EX Mini Pet Hand Cream 30ml :
    A cute and lovable design,Cute characters that you can only find in Lovely Me:ex, Compact size to be able to carry anywhere.
    Perfumed hand cream targeting those in their 18~23.
    Used fragrances most popular with people in their 18~23.
    High moisture! Zero stickiness! Excellent absorbance!
    Light texture but contains high moisture, high nutrition that cares for hands keeping them soft and silky.
    [How to use]
    Apply cream onto palm and rub hands together, massaging all areas: palms, wrists and fingers. Also applicable to arms.
    [Color]
    1. Baby Pink
    2. Sweet Fruits
    3. White Floral
    4. Fruity Floral


    yang lain tu pandai pandai la ya terjemah sendiri hikhik.


    *Pstttt… sesiapa yang murah hati  mau bagi hadiah atau sponsor sama aku, sila lah beli yang color  fink2 merah tu ye.. heeeeee


    *Segala pic dan info adalah dari superjuniorshop.com


    Terima Kasih kerana membaca post  ini.Red heart.
    Sila like jika suka :)Winking smile

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...