Saturday, February 2, 2013

4 Baby kembar tidak serupa

C360_2013-01-29-21-29-41

 

Ini perut CGonjeng

 

 

 

C360_2013-01-03-18-52-33_org

 

Ni ketika preggy Gonjeng dan Bonjeng besantai

 

Pada pagi 31/1/13 pukul 2 pagi satu rumah kecoh sebab C Gonjeng beranak belakang tv, Bonjeng pun sibuk mengiau2. Aku pulak penat mop satu rumah atas bawah sebab darah gonjeng bejuritan (bertompok2) sana sini.

 

Pagi tu dia berank 2 ekor. Bila balik kerja ada 2 ekor lagi heee…makin ramai la diorang ni.

 

Aku sudah belikan kandang ni untuk dorang,

 

C360_2013-01-27-19-55-54

tapi dorang x mau masok……

bila aku letak anak c Gonjeng dalam kandang ni dia bawa lari walaupun sudah tutup pakai kain bagi gelap…

 

Last skali bapak aku buatkan C Gonjeng WAD BERSALIN SPECIAL NI:

 

C360_2013-02-02-07-55-00

 

time aku mo capture gambar anak2 c Gonjeng, dia pun datang….jaga anak dia:

C360_2013-02-02-07-55-11

 

So, pic ni jakla yang sempat di capture..4 kembar tidak serupa..

 

C360_2013-02-02-07-54-27

 

Nama belum ada lagi sebab belum cek betina berapa jantan berapa.. any suggestions?

heheOpen-mouthed smile

 

oklah sekian untuk update kali ini cau cin cau mo tengok LETS GO DREAM TEAM!! RICKY KIM!! OH YEAH

if like u like this post boleh la tekan like button di bawah tu…ye sharing is caring….da…

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...