Tuesday, December 6, 2011

pedih ulu hati

Pedih ulu hati pedih lagi hati ku,

ceh, jam menununjukkan pukul 12.37 am,

menunjukkan  juga hari ini ,esok untuk hari semalam,

apa sudah aku meracau ni?

Mata bengkak, pening2, ulu hati pedih,

ya sekali lagi ulu hati,sebab sekarang ni itu yang paling sakit x selesa, berbunyi2, Kalo lapar, mcm x selera pula.

aku berwhatsupp dgn kawan aku “ hari ni aku rasa macam sedih plak, sedih betimpa2”

dia reply “ kenapa? ko sedih?”

aku malas mencerita kan hal sebenar,hanya berkias2

tanpa faham dan asal usul kesedihan sebenarku ,dia  “hmm….ko terlalu bersendiri dan boring bah tu, sbab tu ko tetiba fikir bkan2..”

ERM, bersendiri tu betul, boring pun ada betulnya, tapi tiba2 tu mcm x la, Smile with tongue out.

Sebenarnya, lama sudah sedih tu, tp loading,pending jak perasaan sebenar tu terjadi.tulah skali dtg bertimpa2, mana kegilaan di opis, mana ketidakstabilan relationship .Confused smile aku rasa paning2 ni sekarang..

xdapat tidor o0O0.. dorang2 ni x wujud pulak di whatsupp ni xda muncul2 msgOpen-mouthed smileehe.ADAKAH TERTIDUR? ATAU ADAKAH LINE INTERNET NI YG MACAM HAREM.

Tp yg penting, borang cuti aku sudah isi, besok aku mau hantar, kalo x approve siapla! I need rest dari kegilaan dalam opis bos!

“KALO SUDAH BUAT SESUATU KEPUTUSAN MESTI BERANI MENGHADAPI CABARAN DIHADAPAN”

P/S masih befikir2 mau buat apa lepas ni, pening2 lalat sudah aku….

k bye.

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...