Tuesday, December 27, 2011

Sabun susu beras : Dapat kelulusan KKM

kkm

Salam sejahtera semua, lama aku x update personal blog aku ni hehe,

Aku just nak inform kat sini yang..

“SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA”

::KKM : NOT111203263K::

Sabun susu beras yang ni tau..

198066_198433900179593_184777338211916_584931_4335550_n

Sekarang  beli 3 ketul RM 25

mau ambik borong ada harga special just email aku ya Smile

sapa yg tinggal area2 Sandakan, boleh dtg ambik sendiri di Bandar Maju or Taman Rajawali.

yang lain2 kawasan/negeri bleh email Smile

Sekarang ada jual Set sabun + Krim susu beras RM35 jak

p/s semua barang2 yang aku jual ni memang aku sudah try sendiri tau,   aku rasa elok, ok, untuk aku, baru aku yakin jual Open-mouthed smile.

Siapa2 berminat bleh email: dmataqgeo@yahoo.com

Saturday, December 10, 2011

bye bye bye

u red

That day, i said goodbye to someone

Yesterday, i heard goodbye from someone

Today, my good feeling almost die because a bye from someone..

I Just don't want to received any bye bye bye...boleh?Eye rolling smile

Whether is ‘good’ or ‘bad’ ~bye  (adakah yg begitu?)

its always leave you with bad feeling…

Tuesday, December 6, 2011

pedih ulu hati

Pedih ulu hati pedih lagi hati ku,

ceh, jam menununjukkan pukul 12.37 am,

menunjukkan  juga hari ini ,esok untuk hari semalam,

apa sudah aku meracau ni?

Mata bengkak, pening2, ulu hati pedih,

ya sekali lagi ulu hati,sebab sekarang ni itu yang paling sakit x selesa, berbunyi2, Kalo lapar, mcm x selera pula.

aku berwhatsupp dgn kawan aku “ hari ni aku rasa macam sedih plak, sedih betimpa2”

dia reply “ kenapa? ko sedih?”

aku malas mencerita kan hal sebenar,hanya berkias2

tanpa faham dan asal usul kesedihan sebenarku ,dia  “hmm….ko terlalu bersendiri dan boring bah tu, sbab tu ko tetiba fikir bkan2..”

ERM, bersendiri tu betul, boring pun ada betulnya, tapi tiba2 tu mcm x la, Smile with tongue out.

Sebenarnya, lama sudah sedih tu, tp loading,pending jak perasaan sebenar tu terjadi.tulah skali dtg bertimpa2, mana kegilaan di opis, mana ketidakstabilan relationship .Confused smile aku rasa paning2 ni sekarang..

xdapat tidor o0O0.. dorang2 ni x wujud pulak di whatsupp ni xda muncul2 msgOpen-mouthed smileehe.ADAKAH TERTIDUR? ATAU ADAKAH LINE INTERNET NI YG MACAM HAREM.

Tp yg penting, borang cuti aku sudah isi, besok aku mau hantar, kalo x approve siapla! I need rest dari kegilaan dalam opis bos!

“KALO SUDAH BUAT SESUATU KEPUTUSAN MESTI BERANI MENGHADAPI CABARAN DIHADAPAN”

P/S masih befikir2 mau buat apa lepas ni, pening2 lalat sudah aku….

k bye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...