Monday, October 31, 2011

Ketagihan "Family Outing"

Bersawang sudah ni blog kan kan..kan heh sebenarnya aku bukan bz betul pun...cuma membzkan diri dengan menonton "FAMILY OUTING" walaupun kamu rasa aku agak ketinggalan zaman.. baru mau tgk ni show kan..tp ini lah zaman" aku" kurang kebizian da kehilangan hobi..
buat yang x tau FAMILY OUTING NI VARIETY SHOW DR KOREA DI SIARKAN D SBS start 2008 dahulu kala.. time tu aku sibuk cari kerja baru grade kan konon. huhu......bah kalo kamu urg mau tau lebih lanjut  baca sini http://en.wikipedia.org/wiki/Family_Outing
Family Outing-logo.jpg
The logo of Family Outing
Genre Reality, Variety, Comedy
Starring Yu Jae-suk (2008-2010)
Lee Hyo-ri (2008-2010)
Kim Su-ro (2008-2010)
Yoon Jong-shin (2008-2010)
Dae-sung (2008-2010)
Kim Jong-kook (2008-2010)
Park Hae-jin (2008-2010)
Park Ye-jin (2008-2009)
Lee Chun-hee (2008-2009)
Park Si-yeon (2009)
Country of origin South Korea
Language(s) Korean
No. of seasons 2
No. of episodes 85 (List of episodes)
Production
Executive producer(s) Jang Hyuk-jae
Camera setup Multi-camera setup
Running time 70-80 minutes
Broadcast
Original channel SBS
Picture format 4:3
Audio format Stereo
Original run 15 June 2008 – 14 February 2010
Chronology
Preceded by Mission Impossible
Followed by Family Outing 2
Related shows Family Outing 2
Good Sunday




ok byeeeeeeeeeeeeee..................... have a nice day samua!~~

Thursday, October 13, 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...