Saturday, September 3, 2011

Kek avocado

Tengok tajuk pun sudah terliur kan kan?

Ada orang suka minum jus avocado, dan menikmati bersama kawan kawannnya, akan menambah kelazatanya…

Ada orang minum bergelas gelas jus avaocado sebagai membalas dendam terhadap siksa kenafsuan tekaknya yang terbantut untuk sekian kalinya..

dan  antara semalam dan pagi ini aku dapat nikmati kek avocado! hadiah suprise2 untuk hari kejadian ku yang di awalkan sehari…oleh membe2 kue yang tershinta!~ thanks yall terharu ku ni tahan2 seja tulah aku kasi chance jak tu kamu menyanyi  Smile with tongue out

2531077356_3fdea280a1

bukan pic sebenar tp lebih kurangla.. pic belum terambik dari hp membe

dan

aku berdiam diri sepanjang perjalanan pulang  bukan bermaksud aku boring atau ngantuk tapi berfikir fikir segala macam perasaan yang x dapat diselesaikan

Terima kasih….

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...