Saturday, September 17, 2011

Aktifkan diri

Selamat sejahtera dunia!~
Setelah beberapa bulan menjadi wanita Melayu (melayukah? Sungai ? termasuklahbah tukan rumpun Melayu..wtevr) terakahir. Hidup hanya rumah p kerja…balik kerja .. perap d rumah,
Akhirnya time raya teraktiflah diriku, bukan lek aktif terlebih sudah. Mimang berabis.. sampai bukan seja beraya beKAROK pun mau 2 3x.. bnyk jugak la pelaburanya diwaktu raya .(baju raya 1 jak ku beli itulah pasal habisnya p tpt lain).
Ya, bukan apa time ini lah ku jumpa semua kawan2 ku yg bekerja diperantauan…kalo enda……Sad smile
Jadi sekarang habis sudah masa berfoya2.
TIME MAU AKTIFKAN MASA CARI DUIT MASOK PULAK HEHE.
Jadi..jgn malu2 pigi jenguk aKU PUNYA Page ada promosi berlangsung sekrang.. Serendah rm25/pair !!
promo 4  1




Lepas tu kan ramai2 jenguk hasil craft kamu DMataQ Craft.. product terbaru kami set hiasan kereta akan di upload.. bantal2 custom made pun adabantalkitty
Okeh yang terbaru.. saya kini jual Sabun susu beras. TP yang ini area Sandakan jak belum ada buat lg post2 laju.. tgh diushakan
boleh jenguk2 sini memang laris… kena tambah stok balik2 huhu…
198066_198433900179593_184777338211916_584931_4335550_n

Itu sahaja update combo untuk kali ini … da !~ Nyah-NyahSmile

2 comments:

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...