Sunday, September 25, 2011

I miss you?

miss

 

Its sunday! again..

I Think I miss you,

Did I miss you? 

or

I missed you kah?

WHY I miss you?

Is it wrong to miss you?

Ish..

Im SO wrong to miss you!

But WHY I feel so wrong to miss you?

erm…

OK2 its just “miss”…

not more than that la( right..Pertt? oo0 Pertt?)

We still friend right?

Friday, September 23, 2011

Gaya tidur I ~Mincing

Ni dari koleksi dlm hp akue..

status:Missing

seharian bekerja menghadap manusia begelar customer mahupun karenah “colleague” (colleague jugak ka tue?) &  kemunculan yang  si “paling manang” itu ke opis membuatkan aku biul sedikit hari ni…apa2 pun jom layan..pic 2 NI

100420111881

240320111746

280220111597

Wednesday, September 21, 2011

Mana Osman?

010920112719

Raya hari tu aku ke rumah seorang kawan, dalam menyibuk2 di dapur rumahnya aku terdengar bunyi kucing mengiau2… Who me? aku pun apa lagi terus tanya la kawan aku tu

” Kucing mu kah Zu?”

“iya mama’ ku punya c Osman namanya”

terketawa aku dengar namanya. Bila aku p tengok ada 2 ekor kucing pula ni. Jadi aku tanya lagi kawan ku tu

“Zu mana satu c Osman ni?”

“aik bukan dia tue… dua2 bukan entah mana sudah dia..”

“Jadi ini kucing sapa?”

“endak tau jiran2  punya kali haha c Osman pun pandai tu mengayau jalan2”

“ooO enda pa lah kimsalam jak ma dia haha”

walaupun hasrat mau jumpa & ambik gambar c Osman endak kesampaian, gambar jiran2nya jadik la. Enda rugi jugak ambik pic “dorang” ni pandai posing tu…cuba tengok ni

010920112721

010920112718

010920112720

Sunday, September 18, 2011

Tears

cry

more and more tears…haish! tanda2 mau “period” kah aku?

 

“I always knew looking back on my tears would bring me laughter, but I never knew looking back on my laughter would make me cry.”

-Yusuf Islam @Cat Stevens quotes English Musician.

 

kadang2 aku terfikir lebih baik berjalan dalam hujan supaya tiada orang yang tahu kita menangis.

Tapi rugi jugakkan bertambah sakit sendiri kenak demam Sick smile haish..

Saturday, September 17, 2011

Aktifkan diri

Selamat sejahtera dunia!~
Setelah beberapa bulan menjadi wanita Melayu (melayukah? Sungai ? termasuklahbah tukan rumpun Melayu..wtevr) terakahir. Hidup hanya rumah p kerja…balik kerja .. perap d rumah,
Akhirnya time raya teraktiflah diriku, bukan lek aktif terlebih sudah. Mimang berabis.. sampai bukan seja beraya beKAROK pun mau 2 3x.. bnyk jugak la pelaburanya diwaktu raya .(baju raya 1 jak ku beli itulah pasal habisnya p tpt lain).
Ya, bukan apa time ini lah ku jumpa semua kawan2 ku yg bekerja diperantauan…kalo enda……Sad smile
Jadi sekarang habis sudah masa berfoya2.
TIME MAU AKTIFKAN MASA CARI DUIT MASOK PULAK HEHE.
Jadi..jgn malu2 pigi jenguk aKU PUNYA Page ada promosi berlangsung sekrang.. Serendah rm25/pair !!
promo 4  1




Lepas tu kan ramai2 jenguk hasil craft kamu DMataQ Craft.. product terbaru kami set hiasan kereta akan di upload.. bantal2 custom made pun adabantalkitty
Okeh yang terbaru.. saya kini jual Sabun susu beras. TP yang ini area Sandakan jak belum ada buat lg post2 laju.. tgh diushakan
boleh jenguk2 sini memang laris… kena tambah stok balik2 huhu…
198066_198433900179593_184777338211916_584931_4335550_n

Itu sahaja update combo untuk kali ini … da !~ Nyah-NyahSmile

Friday, September 16, 2011

unprotected

Don't have to protect me , because i'm unprotected long time ago..

Tuesday, September 13, 2011

1ST Time dia singgah-Mincing

terus masuk dlm sarung bantal…n tertidur..
status*missing
30112010656

3011201065730112010658



30112010660

Thursday, September 8, 2011

1st time rasanya

3/9/11~bday surprise yang pertama dlm hidup rasanya (mimangla bertambah surprise sebab di kasi awal 1 hari kan hehe). Ya mimang sgt terharu TQ.

312972_261444573875915_100000311222460_862340_954767557_n293554_261446550542384_100000311222460_862362_641144703_n

321528_261446047209101_100000311222460_862356_1765275310_n

Saturday, September 3, 2011

Kek avocado

Tengok tajuk pun sudah terliur kan kan?

Ada orang suka minum jus avocado, dan menikmati bersama kawan kawannnya, akan menambah kelazatanya…

Ada orang minum bergelas gelas jus avaocado sebagai membalas dendam terhadap siksa kenafsuan tekaknya yang terbantut untuk sekian kalinya..

dan  antara semalam dan pagi ini aku dapat nikmati kek avocado! hadiah suprise2 untuk hari kejadian ku yang di awalkan sehari…oleh membe2 kue yang tershinta!~ thanks yall terharu ku ni tahan2 seja tulah aku kasi chance jak tu kamu menyanyi  Smile with tongue out

2531077356_3fdea280a1

bukan pic sebenar tp lebih kurangla.. pic belum terambik dari hp membe

dan

aku berdiam diri sepanjang perjalanan pulang  bukan bermaksud aku boring atau ngantuk tapi berfikir fikir segala macam perasaan yang x dapat diselesaikan

Terima kasih….

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...