Wednesday, August 10, 2011

Bukan gila

aku, bukan gila..

desktop di kiri notebook di dpn,.. dpn Counter MEETER GREETER!

kadang kadang mouse digerak tapi  cursor x gerak gerak.

Check punya check, la!~ mouse desktop rupanya yg aku gerakkan tp mata di screen notebook. adakah?

Aku bukan gila..

sewal 7.40 am sudah ke hulu kehilir mengemas2 sapu2 habuk di kaunter. Sekejap2 menjeling ke arah pintu, manatau kena serbu peminat2 setiakan.

Mamposla aku lum sedia, masih semput…

belum habis lagi semput berlari2  untuk mengejar masa, masok opis…dengan beg sandang dan tote beg yang berat,pulak tu.

pastu pulak kena belari2 kehulu  kehilir tuk punch kad, start up system,,,nanti kan peminat mau serbu…minta itu ini :)

jgn ckp aku lambat bgn pulak ya..

ada kesulitan tadi sewaktu perjalanan ke tpt kerja.. yg menyebabkan aku terpaksa naik bus di saat2 akhir

YA TAYAR KANCIL bapak aku pancit uwa….

ish oklah… peminat2 ni beduyun2 dtg ke kaunter aku..

perit tekak melayan dorang.. perut sudah keroncong..

jam baru kul 11 atoi…  

AKU MAU BALIKK………..!!

2 comments:

  1. hi!ciannye! sabarla dikau..salam kunjung barbaring-baring dcni jga..

    ReplyDelete
  2. hihihi..mcm mau gila sy bca ni entri..paning2 sy ~.~

    nice blog! :)

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...