Tuesday, July 26, 2011

Jeng..jeng gunceng…

240720112506_thumb[16]
Memperkenal kan GUNCENG…. AKU culik dari rumah akak aku hehe… anak kucing yg sesat.. kurus muka cam tikus haha.. time aku letak bantal ni terus dia duduk n lena.
Bantal gebu n sejuk3 …ni baru ja hbs di jahit sendiri oleh Kak aku aku tukang design n tolong tgk je, try2 konon corak abstrak. So sapa nak jenguk2 bantal2 yg di jahit oleh kami boleh la ke dmataqcraft.blogspot,com ya
p/s tetap jugak rindu c Mincing( lihat post :MINCING MANA KO?)

1 comment:

  1. kiut jg bantal tu.terus kucing tu pun nmpk comel bila baring sana;D

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...