Sunday, July 3, 2011

Genap 9 bulan

Sudah masuk bulan July
Belog pun hampir bersawang
Tidak seceria dulu
Tiada cerita2 yg menarik yg ingin di sampaikan
Genap 9 bulan aku meninggalkan hidup hiruk pikuk terkejar2 di KEHEL

Kembali..mencari rentak hidup di tanah air sendiri,
BUKAN SENANG ...
Bukan ku lupa asal usul ku, MALAH TIDAK WALAU SESAAT!~
9 bulan ,,...
Aku masih mencari rentak,mengubah,~ TIADA apa2
Cuma aku kini  sudah ada "job" bukan lagi pengganggur terhormat.~SYUKUR~
Still ..aku masih dlm kerisauan kerana "job" aku titlenya hanya kontrak
entah sambung entah tidak

aku cuba membzkan diri dengan  DMataQ Craft 
sabtu ahadku akan ku bzkan diri dgn pergi ke bengkel craft kami d Kenari
namun sejak akhir2 ni mood semacam tiada... tapi jika ada tempahan akan ku gagahkan jugak untuk menyiapkannya tp selalunya aku akan beri saja kpd KAK AKU merangkap assistant utk menyiapkannya..

Sabtu Ahad kembali "0"~ Ku rasa
dengan kata lain SABTU AHAD HARI YG PALING B-O-R-I-N-G RASANYA..
entah mungkin xda aktiviti outdoor dpt di lakukan...jalan2..hangout... hobi tgk wayang pun kerap kali di lupakan...
YA Betul aku  xda kawan sini...kenalan? itu memang ramai tp mereka ada hidup masing2
malula, menyelinap di celah2 rakan2 yg memang sudah utuh hidup besama2 di sini.
Aku? seperti pendatang baru.. yg xda arah tuju.  Padahal di tpt tertanamnya TEMBUNI sendiri.
Semacam tiada  mana2 pun "social circle" yg dpt terjoin oleh ku. erghh.........

Maaf,sekali lagi post berkisarkan keluhan..
gara2 tahap borink.akhirnya belog ini terupdate jugak hehe

2 comments:

  1. sabar...pilihan mu pasti yg terbaik! aku doakan kau selalu...hehehe~~~

    ReplyDelete
  2. tuhan ade.
    rezeki die utk semua sama rat.

    =)

    **ko igt aku ni hepi ke kt cni? same je..

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...