Tuesday, May 10, 2011

miss Outdoor still….

300420112032

Wow !lamanya aku x update blog ni kan..sekarang ni aku bz MENCARI KEBZian…… oleh kerana aku x dpt buat aktiviti outdoor termasukla melepak2,stay2 kedai kopi…(xda geng sudah,kawan2 lari bertempiaran) so aku bermain2 la dengan kain2 kalerful ni,

hasilnya yang mcm di atas tu la…memang out lah.. konon2 mau praktis jahit insang pari,,, yang jadi.. huru hara…lintang pukang…serabut serabai…….. tapi aku terus kan jugakla wat sampai habes. Pastu aku teringat ada beg ;lama kaler hitam… kosong jak, jadik  bila aku gantung di beg tu cam ngam plak.. heeeeee…….

jgn lupa la jenguk2 hasil tangan dmataq sana ada banyak lagi… mana tau terbekenan hati… wink wink..

ok da…….

p/s harap2 kehapian dijumpai…….

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...