Saturday, April 16, 2011

Baru 1 bulan rupanya

image

Hari ni Sabtu, seperti biasa awal gak aku bangun. Padahal konon mau tidur puas2. tapi hari ni jugak cam ada space untuk diri sendiri jugaklah. selalu 7 hari memang penuh gilak. Pagi sampai tgh malam kerja uhuhu.

Beberapa hari dalam minggu bekerja ni, mood cam swing2 jak.. x tau la.. cam rasa kurengs sikit motivasinya. Yang aku takut ni kebosanan . YA AKU CEPAT BOSAN.. aku rasa cam lama sudah plak aku kerja d sana… tu bandar maju tu hehe tapi rupanya baru 1 bulan lebih hehe… x boleh di layan tul perasaan ni.

Cuba… try test mo buat benda2 menaikkan semangat ni. Tapi aku rasa sebabnya sosial life aku terbatas sudah…

TOLONG2 URG SANDAKAN KASI TAU SAYA MANA TEMPAT YANG BEST? APA AKTIVITI outdoor yang boleh di lakukan.

sEKARANG UNTUK MENGALIHKAN PERHATIAN DAN RASA DOWN AKU (kawan2 pun takut plak sudah bw aku keluar kontrovesi kunun blang durang x pa lah Sad smile) aku try wat2 craft ngan kakak aku…. nilah antara hasil2nya

image

image

so sapa berminat boleh lah tempah ya…jenguk2 la tu blog dmataqcraft hehe…

p/s dari outdoor ke indoor… aku tetap rindukan outdoor Sad smile

back in home totally change mylife… terpaksa start balik dari O

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...