Sunday, April 17, 2011

When friendship bcome friendSHIT!

Ini cerita berkaitan semalam.. C Dia dpt sms from"witheld" no, saja mau kasi panas2, sabotaging us kot. Sian Dia.... nasib dia tahu gak segala apa akuwat, :) wek...
yg sangat heran org tu sms betul time aku keluar ngan kawan2 (6 org ), erm... harap2 bukan antara mereka walaupun  terasa cam ada mole kat situ. So who is the mole? ADA KAH MOLE DI SITU? erm..
x baik tuduh2 kan... kan

*****************************************************************
A friend is someone who reaches out for your hand...
and touches your heart.

- Author Unknown -
ni bukan touches lg ni..,,,,,,,,,,,, ni guris robek2 sudah ni

Saturday, April 16, 2011

Baru 1 bulan rupanya

image

Hari ni Sabtu, seperti biasa awal gak aku bangun. Padahal konon mau tidur puas2. tapi hari ni jugak cam ada space untuk diri sendiri jugaklah. selalu 7 hari memang penuh gilak. Pagi sampai tgh malam kerja uhuhu.

Beberapa hari dalam minggu bekerja ni, mood cam swing2 jak.. x tau la.. cam rasa kurengs sikit motivasinya. Yang aku takut ni kebosanan . YA AKU CEPAT BOSAN.. aku rasa cam lama sudah plak aku kerja d sana… tu bandar maju tu hehe tapi rupanya baru 1 bulan lebih hehe… x boleh di layan tul perasaan ni.

Cuba… try test mo buat benda2 menaikkan semangat ni. Tapi aku rasa sebabnya sosial life aku terbatas sudah…

TOLONG2 URG SANDAKAN KASI TAU SAYA MANA TEMPAT YANG BEST? APA AKTIVITI outdoor yang boleh di lakukan.

sEKARANG UNTUK MENGALIHKAN PERHATIAN DAN RASA DOWN AKU (kawan2 pun takut plak sudah bw aku keluar kontrovesi kunun blang durang x pa lah Sad smile) aku try wat2 craft ngan kakak aku…. nilah antara hasil2nya

image

image

so sapa berminat boleh lah tempah ya…jenguk2 la tu blog dmataqcraft hehe…

p/s dari outdoor ke indoor… aku tetap rindukan outdoor Sad smile

back in home totally change mylife… terpaksa start balik dari O

Monday, April 11, 2011

Kata bos

kata bos.....di briefing pagi tadi  " hayati apa kamu buat, baru bermotivasi buat kerja tu...:

YES BOS!~

p/s cam ada benda yg x sampai jak td tu bos... x cukup masa kali kan.. ermmm

Sunday, April 10, 2011

Short update (this week)

Minggu ni aku bz sampai ahad.
Tapi sebelum tu aku umum kan di sini DMataQ buka lagi 1 cwgn untuk craft... jenguk2 lah  http://dmataqcraft.blogspot.com/ mana tau ada berkenan... mau buat tempahan untuk gift2
 
Isnin-Jumaat
1)  report... report.. report!
2)  x -Angel datang 2 hari bagi short training-info/ aku cuba sedut sedut sedut! ilmu2nya sebanyk mungkin.
    Aku dapt apa? dpt terkejut BAYAU sudah bukan lagi terkejut beruk! bnyk benda aku xtau rupanya kena  wat!~kaluts.
3) Malam~ layan order2 cs-dr blog2/fb2 DMataQ

Sabtu-Ahad
 4) kerja bawa sampai rumah (bnyk claim org mau wat)-sabtu ahad
5)  Riadah-tgk wayang ngan budak2 praktikal, n kak tpt kerja aku. (8 bulan aku x pergi panggung tgk wayang!)
6) petang sabtu-g kompleks sukan men badminton (family day tpt kerja aku)


Wednesday, April 6, 2011

Let it be there

Uwo.... hari ini system down xdpt key in & wat report o0o0 matai..bwa pulang lagi  samua kertas2 borang.
Time Guru Angel datang time tu plak system down adakah patut? hehe bisuk mesti lagi kurik ilmu dari dia sebelum dia terbang balik s'mjung. 
Setelah dua tahun hangit melatup la plak balik post aku itu adakah?...haha.
Sekarang ni tgh mencari2 mana. gamabr c Mincing...

p/s kadang2 ada perkara yg x perlu di layan betul, nanti bikin sebel donge... saya pasti anda semua bijak, Segala apa yg ada dlm blog ini-hadap' yg baik,' paling' yg buruk wink wink, aku decide ' let it be there as JUST n info of no-where for VISITOR... no deleting :p samada komen/jeritan/racauan di mana jua ruang yg di sediakan. (kalo post2 aku, mesti aku akancuba letak sumber2nya...so anda boleh terus rujuk di ori website/forumnya/ buku/majalahnya okeh)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...