Monday, February 7, 2011

Aku Busy Tapi Aku Tetap Melawat Kamu

Aku sangat bz hari ni! Ni pun ba.ru habis kerja lah kiranya.Ni pun baru selesai sudah 10 stgh malam.  Kalo keja opis ni maunya banyak sudah duit OT ku ni. Huhu. Dari pagi sampai malam cam x pandai habis2 kerja yang mau dibuat.Nasib baik la kerja di rumah kan boleh la sesukai hati take a break.

Walaubagaimana pun aku bz aku tetap ber blogjoging ke tempat kamu semua. Aku baca tgk dan cuba fahami karya2 kamu semua. walaupun kadang2 agak payah sungguh aku memahami nya. hehe Maklumla subjek2 sAStera aku x pernah ambik. BM SPM pun nasib2 dapat B huahua. Dalam Blog siuk sendiri aku ni pun tiada karya yang dapat di paparkan melainkan kerja yang aku hasilkan dengan penuh tekun bermingu2 lepas sampailah tadi.. 

Kedatangan anda amatlah di alu2kan untuk melihat hasil kerja tangan aku sendiri di SINI.
EH mau ke mana tu? Klik di sini bah---- >sini <-----Jangan Lupa Jugak Untuk LIKe di FB ya! iTU PUN kalo kamu sudi. TIADA PAKSAAN DARI SAYA. Tapi kalo like n rembat 1 pun lagi bagus

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...