Tuesday, January 25, 2011

bz dan semua pun xda..

fuh !12.15 am sudah.. aku x tido lagi baru send order cs. ni smlm 3 jam jerk tido. Sgt berkerja keras untuk set up semua benda baru. Macam lama x update blog bukannya ape aku surf tenet pun guna hp setakat komen blog org boleh la huhu...bnyk  yg dalam kepala mau tulis, tapi semua dlm note hp. AKU X DA kom  xda broadband  semua main pinjam, pastu berebut ngan adik aku. MESTILA AKU YG KALAH!!! huh tp malam ni aku bwt trick. Apa trick itu biarlah rahsiah hahaha dapt on9 dgn seriusnya.
Aku masih dlm nak catchup proses bisnis kecil2 ini. Jika anda tidak keberatan sila la datang dan mEngeLIKE page saya..(harga yg ditawARKAN antara terendah di pasaran tq majulah Roszianah untuk dirinya besarkan badannya huahua!

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...